Güzel Gülünce Güzel Olmak Kolay

Güzel Gülünce Güzel Olmak Kolay

Değerli okurlarım, şu güzel 2017 yılını geriye bırakmaya sayılı günler kala eminim ki bir çoğumuzu yeni yıla hazırlık heyecanı sarmıştır. Ben de bu heyecanınıza ortak olup yeni yıl akşamı hem dikkat çekmek için, hem de güzel olmak için yine evde pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz tüyolar vereceğim. Unutmayalım ki en güzel makyaj sağlıklı bir cilde, gülümseyen bir yüze ve ışıldayan dişlere yakışıyordur. Güzel bir cilt derken girmiş olduğumuz bu kış ayının içerisinde cildimizin belli bir oranda nem artışına ihtiyacı vardır, bu nedenle cildimizden nemlendirici kremlerimizi eksik etmemeliyiz! Nem cildinizin güzel görünmesi için en önemli etken. Aksi takdirde hangi markanın ürününü kullanırsanız kullanın makyajınızda belli bir süre sonra çatlamalar ve eskimeler meydana gelir.


Bir çok kozmetik firmasının yaptığı türlü türlü kremler nemlendiriciler eminim ki hepimizin makyaj masasında süs olarak duruyordur evet bunların hepsini çöpe atalım! “Şaka şaka” :)) Tabii ki de ürünlerinizi kullanmaya devam ediniz ama ek olarak ben sizlere kendim içinde en az haftada 2 yaptığım kolay maskemin tarifini vereyim. Önce kendinize  bol köpüklü bir Türk  kahvesi yapınız kahvenizi içtiniz telveniz soğudu telveyi bir kasenin içerisine koyun 1 çay kaşığı tahin, 1 çay kaşığı bal ilave edip bu karışımı harmanlayıp temiz olan cildinize sürün 20 dk sonunda ılık su ile maskeye cildinizden arındırın ve üzerine de her zaman kullandığınız nemlendiricinizi sürün. Böylelikle cildimiz hem güzel bir makyaja hem de kuru ve soğuk kış aylarına hazır olacaktır. Tamam tamam bu kadar bilgi  yeter dediğinizi duyar gibiyim birazda  2017-2018 yılı makyaj trendlerinden bahsedeyim. Sevgili kadınlar bu yıl koyu renkleri kullanmaktan korkmayınız. Dudaklarınız, gözleriniz bu yıl hep iddialı renkler ile ön planda olacak. Dudaklarda kiremit tonları, morlar, bordolar, kahveler, kırmızılar çok moda bu renkleri takiben gözlerde de çok açık renkleri kullanın diyemeyeceğim  çünkü gözlerde de koyu renkler: Kahveler, mürdümler ve tabi ki pastel renkler çok moda şimdi bu benim naçizane kendi görüşüm eğer dudaklarınıza koyu renkte bir ruj tercih ediyorsanız mutlaka gözlerinize de buğulu bir göz makyajı yapmanız gerekiyor ki bir bütünlük sağlansın. Aksi takdirde gözünüze yok denecek kadar az bir uygulama yaparsanız o zaman dudaklar fazlası ile ön plana çıkar o sebeple dudaklar kadar gözlere de bir şeyler yapmayı ihmal etmeyin. HAZIR MISINIZ?! sıra yeni yıl akşamına geldi. Abiyeler alındı, rezervasyonlar, organizasyonlar yapıldı. Herkesin içini güzel bir heyecan kapladı. Sevinçler, kahkalar, göz yaşları, kah mutlu kah hüzünlü koskoca 1 yılı geride  bırakmak için hepimizde tatlı bir heyecan başladı. Haliyle siz kadınların o gece herkes tarafından beğenilmesi iltifat edilmesi için de giyim, saç, makyaj enfes bir uyum içinde olmalı. Hiç bir şeyi abartmadan kendinize yakışacak ne ise onu yapmanızı tavsiye ediyorum. Güzel bir göz makyajı, iddialı dudaklar, yeni yıl akşamının vazgeçilmezi kırmızı ruj! E daha ne olsun.. Sevgili kadınlar cildinizi aydınlık tutmaya özen gösterin burnunuza, alnınıza, elmacık kemiklerinize, dudak ve burun aranıza mutlaka highlighter sürmeyi unutmayınız. Gözünüze sürdüğünüz kalemi fırçanızın ucuna alacağınız eser vaziyetteki (varla yok arası) toz farınızı gözünüze sürdüğünüz kalemi dağıtmak için kullanın, göz altınıza kahve bir far ile derin bakış katmayı unutmayın. Kirpiklere bol rimel, bronz allık, kırmızı dudaklar gecenin yıldızı oldunuz bile. Saçlarınızı mümkün olduğunca sade yapmanız beni inanılmaz mutlu edecektir. Lüleler, topuzlar yaptırmayın ne olur. Güzel bir fön emin olun sizin en şık olmanıza yetecektir.

Hüzün, göz yaşı, anılar, mutluluklar, kahkahalar şimdi hepsi hatırlanmak üzere geride kaldı. Şimdi önümüzde  bizi bekleyen koskoca bir yıl... Kim bilir ne kadar gülecegiz neler kazanıp neler kaybedeceğiz bilemeyiz ama en önemlisi bu yeni yıl hepimize uğurla gelsin. Yüreğimizden vicdan eksilmesin.

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>