Güzel Olmaya Çalışırken Çirkin Olmayalım...

Güzel Olmaya Çalışırken Çirkin Olmayalım...

Merhaba sevgili En Moda okuyucuları. Bu yazımızda sizlere doğal, ıslak ve ışıltılı makyaj yapmayı anlatacağım.

Bunun yanında güneşten ve sıcaktan cildimizde kaybolan nem dengesini kendi tekniklerim ile nasıl yerine getirebiliriz bahsedeceğim. Davetlerin en yoğun olduğu dönemler olduğu için herkes bir süslenme telaşı içine giriyor. Kimimiz kah güzelleşiyor, kimimiz de kendini güzelleşme uğruna daha çirkin yapıyor. Unutmayalım yüzümüzü çok fondöten sürmek, çok allık sürmek,  çok far sürmek bizi güzelleştirmez aksine daha çirkin yapar. Yüzünüzde aşırı göze batacak şekilde lekeler olmadığı sürece ağır fondötenler kullanmamanızı tavsiye ediyorum.

Siz değerli kadınlara pratik bir gece makyaja yapmayı anlatayım :)

Öncelikle cildimizi makyaja başlamadan en az 20 dk önce iyice nemlendirmenizi tavsiye ediyorum ki makyajınız daha sağlıklı ve kalıcı görünsün.

Cildinizi nemlendirdiniz eğer cildinizde sizi rahatsız edecek şekilde lekeleriniz yok ise fondöten kullanmadan tüm yüzünüze koyu olmamak şartı ile bronz bir pudra sürünüz.

Yüzdeki renk dengesini ayarladık daha sonra elmacık kemiklerimize sürdüğünüz pudra dan 2 ton daha koyu bronz, ışıltılı  bir allık sürünüz.

Evet cildiniz hazır sıra gözlerde far fırçanızı kahve tonlarında bir far ile dıştan içe göz kapağımıza dağıtalım ve buğulu bir bakış sağlayalım.

Daha sonra göz içine ve altına kahve bir göz kalemi  sürüp sürdüğünüz kalemi ince uçlu far fırçası ile göz altımıza dağıtalım.

Sonra da kirpiklerinize guzel bir rimel uygulayalım.

E işte oldu, gözler de hazır!

Dudağınıza da gül kurusu tonlarında bir ruj sürdüyseniz bu iş oldu bitti. Düğünde ve davetlerde sizden güzeli yok. Abartmadan çok şık olabilirsiniz.

Cildinizi nem dengesini artırmak için pratik bir maske tarifi de ben sen siz değerli takipçilerim ve En Moda okuyucuları için vereyim;

Salatalık ve aloe vera maskesi:

Salata kabukları blenderde püre haline getirilerek 2 yemek kaşığı aleo vera eklenerek karıştırılır.

Maske 30 dakika yüzde bekletildikten sonra soğuk ile temizlenir.

 

Güzellikle ve sağlıkla kalmanız dileklerimle.

 

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>