2024 YILININ TAHMİNİ RENGİ “APRICOT CRUSH”

2024 YILININ TAHMİNİ RENGİ “APRICOT CRUSH”

Tam anlamıyla kırık şeftali!Tam anlamıyla kırık şeftali!Bu şeftalinin bir açık tonu demek. WGSN & Coloro bu yılın tahmini rengini açıkladı. Barbicore trendinin gözdesi pembe, yerini bu renge bırakıyor. Barbie pembesi ve diğer benzer canlı tonlar, gardıroplarımızı ele geçiren en son renk tonları gibi görünse de uzmanların yakında gardıroplarımızı ele geçireceğinden emin olduğu yeni bir renk var.

Tüketici ve tasarım trend tahmin ajansı WGSN ve WGSN'nin "renklerin geleceği konusunda küresel otoritesi" Coloro, resmi olarak "Apricot Crush"ı 2024 için Yılın yeni Rengi olarak açıkladı.Apricot Crush, hem iç hem de dış mekanlara olumlu bir enerji getirecek!Apricot Crush onarıcı, canlandırıcı ve enerji verici nitelikleri nedeniyle tercih edilmiş. İnsanları dengeleyen, belirsiz ve olumsuz duygulardan arındıran bir renk olarak düşünülüyor.Günümüzde insanların mutsuz ve umutsuz olmasından dolayıda bu renk seçilmiş. 

Blog seftali

Bir bakmışım benim gardırobumda ve kombinlerimde geçen seneden beri var ! Ben bu renge bayılıyorum ve harika kombinler yapılabilen bir renk! Mesela bir morla veya yeşille mükemmel bir kombin yapabilirsiniz. Yada ufak bir kırlenti dekorasyonunuza katabilir ve evi olumsuz duygulardan arındırabilirsiniz. Görünüşe göre ben bu yıl size  en fazla Apricot Crush rengi  kombinler ve ev dekorasyon detayları yapacağım. Haftaya görüşmek üzere. Tasarımcı & Stilist İNCİ ARKAN

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>