2023 Yaz sezonu pembeler, morlar, yeşiller her yer rengarenkti…

2023 Yaz sezonu pembeler, morlar, yeşiller her yer rengarenkti…

Ayni renkler yine trend  fakat sonbaharın ve 2024’ e yaklaşmak ile daha nude renklere giriş yapıyoruz. Daha portokal daha turuncu ve kahve olacağız. 2024’ün tahmini renginin “apricot crush” olduğunu daha önce yazmıştım. Kışın içinde en renklisi olacak deyebilirim. Ayni renkler yine trend  fakat sonbaharın ve 2024’ e yaklaşmak ile daha nude renklere giriş yapıyoruz. Daha portokal daha turuncu ve kahve olacağız. 2024’ün tahmini renginin “apricot crush” olduğunu daha önce yazmıştım. Kışın içinde en renklisi olacak deyebilirim. Peki kombin sonbaharda neden bu kadar zor? Neden mi çünkü ara bir mevsim.

New blog sonhabar post

1. Denim ve deri Trençkot: Konu sonbahar gardırobu olduğunda akla gelen ilk parçalardan biri trençkotlar. Modası asla geçmeyen bu parçalardan mutlaka bir tane edinmelisiniz. Bu yaza denim damgasını vurmuştu. Özellikle 2023 de ve 2024’de de trend olacak olan denim ve deri trençkot tarzınıza muhteşem bir hava katabilir. 

2. Kot/denim ceket: Modası geçmeyen nedir diye sorsanız denim ceketi en başta söyleyebilirim. Sürdürülebilirliği olan çok eskilerden günümüzde hala trend olan kot ceketler. Bu yıl çok trend. Hem de rengarenk olmaları trend. El boyaması ve handmade tasarımlara meraklı iseniz inciarkan.com ‘da “Denim To Denim” Koleksiyonuma göz atabilirsiniz. 

3. Beyaz Gömlekler: Yaz-kış demeden tercih ettiğimiz gömlekler, sonbaharda da kurtarıcımız olmaya devam ediyor! Özellikle beyaz uzun gömlekler bu sezon çok trend. Üstünede etek giyebilirsiniz. 

4. Şal/fular: Sonbahar aylarının vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan şallar bu yıl yine çok trend. Kombinlerinize renk ve derinlik katmak için kullanabileceğiniz şal ve fularlar özellikle kot ceketlerle harika oluyor.

 5. Yüksek belli jeanler:  Beli lastikli jeanler bu yıl yine çok trend. Çok soruyorsunuz ben Sagaza’nın jean kalıplarını çok seviyorum ve tavsiye ediyorum. 

6.  Oversize Siyah Blazer Ceket: 80'lerin vatkalı omuzlarını modern bir tavırla yeniden yorumlayan oversize ceketler sonbahar kış gardırobunuzda olmalı.

7. Cigarette Pantolonlar: 2023 sonbahar podyumlarının en popüler parçalarından cigarette pantolonlar, belden ve ayak bileğinden daralan formlarıyla  sonbahar gardorobunuzda olmalı.

8. Asimetrik Siyah Stiletto: 2023 sonbahar sezonunda konforu unutun. Topuklar yine yükseliyor. Ama klasik formunda değil asimetrik formunda.

9. Mini Etek : Daima zamansız olan mini etekler, 2023 sonbahar gardırobunuzda olmazsa olmazlardan.  Kalın taytlarla, ince çoraplarla, diz boyu çizmelerle ya da postal botlarla...

10. Hacmi Geniş Çantalar : Son birkaç yıldır mini çantalar trend olmuştu. Sonbaharda mini çantalar trend olmaya veda ediyor. Büyük hacimli çantları daha çok kombinleyeceksiniz. Özellikle denim olanlar bu kış yine trend. 

11. Denim Bag: Küçük boy çantalar yerini orta boy zarf çantalara bırakıyor. Günlük hayatımızın kullanışlı haline gelen bu çantaların zipli ve renkli formlarını sitemde bulabilirsiniz. 

12. Tüvit Nostalji ceket veya elbiseler: Özellikle chanel tasarımları dediğimiz sofistike tarz ceketler sonhabar ve kış gardırobunuzda olmalı.

13. Makyaj Trendi: Mac Sohbahar far paleti. Bu kış ve sonhabar sezonunda Olmazsa olmanız olmalı. Hem kalıcı hemde nude doğal bir görünüm sağlıyor. Benim makyaj çantamda olmazsa olmazım!

(Ürün kodu: CONNECT IN COLOUR EYE SHADOW PALETTE: UNFILTERED NUDES)
Harika bir hafta olsun:)Tasarımcı & Stilist İNCİ ARKAN

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>