2023 yaz Barbie Trendi geldi!

2023 yaz Barbie Trendi geldi!

Benim için ne kadar güzel bilemezsiniz. Barbie Trendi demek Pembe Trendi demek! Pembe aşığı biri olarak Pembe Trendinin gelmesi bana kombin kolaylığı sağlıyor.

Her yerde pembe var değil mi? Her tonu hemde ! Pembe ojeler, pembe makyajlar , pembe kombinler bu yaz heryerde! Haydi sizde kendinize bir kombin yapın. Rengi çok sevmiyorsanız denim üzerine bir kaç pembe detay ile bir denim ceket alabilirsiniz mesela. Yada hasır bir şapkayı pembe detaylarla kullanabilirsiniz. Başka bir seçenekte pembe detayları olan bir çanta veya gözlük olabilir.

bar

 

Bu yaz hazırladığım “Denim to Denim Koleksiyonuma” göz atabilirsiniz. Makyaj Trendine gelince kesinlikle Mac markasını öneriyorum. Yeni çıkan Pespembe tonların olduğu far serisi, rujlar ve allıklar. En tercih ettiklerimi ve kullandıklarımı mood boarduma sizin için yerleştirdim. Mac biliyorsunuz aşırı derecede kalıcı! Ürünlerini uzun bir süre kullanabilirsiniz çünkü sürmek için ufak bir fırça almanız yeterli. Ayakkabı takıya gelince ben Aldo Barbie serisinden ayakkabı ve küpe almıştım. Mac Barbie çekiminde bunları kullandım sizde tercih edebilirsiniz. Hem çok kaliteli hemde çok rahat. Daha bir sürü bir sürü Pembe Kombin seçenekleri yapabilirsiniz. PINK IS EVERYWHERE! Haftaya görüşmek üzere:) Tasarımcı & Stilist İNCİ ARKAN

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>