2023'te 5 Kadın çanta trendi!

2023'te 5 Kadın çanta trendi!

Yeni bir çantaya ihtiyacınız var mı? Yoksa eski çanta trendleri yine trend alarmında mı? Yada beyler sevgilinize yada eşinize sevgililer günü hediyesi düşünceniz mi var?

Gardırobunuza doğru parçayı eklemek istiyorsanız bu haftaki blogumu kesin okumalısınız !Yeni bir çantaya ihtiyacınız var mı? Yoksa eski çanta trendleri yine trend alarmında mı? Yada beyler sevgilinize yada eşinize sevgililer günü hediyesi düşünceniz mi var? Gardırobunuza doğru parçayı eklemek istiyorsanız bu haftaki blogumu kesin okumalısınız !Sözüm o ki  yeni sezon için yeni bir çanta almanın tam zamanı. 2023 başlarken sezonun en iyi parçalarından oluşan tüm trendleri sizin için bir araya topladım. İşte 2023'ün 5 çanta trendi...

sasdas

1. Jean Çantalar: Sezonun hitlerinden denim çantalar bütün yaz gardırobunuzda kullanacağınız bir parça olacak. Jean tasarımlar bu yıla damgasını vuracak. Denim bir çantayı gardırobunuzdan asla eksik etmeyin. Yaza doğru çıkacak olan “Denim To Denim” koleksiyonumun içerisindede tasarladığım jean çanta seçeneklerinden seçebilirsiniz! 2. Mini Deri Bel Çantaları:

Sezonun en kullanışlı çantaları deyebilirim. Sehayat mi! Hemen belinize takın ve çok güvenli. Bir pazar günü yürüyüşünüzdede belinizde olabilir.

Ben gardırobumdan asla eksik etmiyorum. Çok kullanışlı tasarımları sevenlere kesinlikle tavsiyem! Ve bu yıl bel çantaları en trendler arasında! 3. Büyük çantalar: Evet yine geri geldiler! Geçmiş yıllarda trend olan kocaman “shopper bag” çantalar 2022 yılının trendleri arasındaydı.

Etkileri 2023’te de sürecek. Küçük çanta ile yapamıyorum deyenlere harika bir seçenek. Kış için “Eye Of The Heart Teddy” koleksiyonumdan “shopper bag” seçimi yapabilirsiniz!4. Peluş- Teddy Çantalar: 2022 peluş trend alarmı devam ediyor. Yumuşacık hem de çok kullanışlı. Clutch bag- shopper bag- shoulder bag seçeneğini Eye Of The Heart koleksiyonumdan bulabilirsiniz. Rengarenk sevenler için mükemmel bir koleksiyon. Tek renk severim diyorsanız da orjinal teddy rengi shoulder bag tercihini yapabilirsiniz. 5. Işıltılı çantalar: 2022 de heryer parlamıştı değil mi? Yine etkisi devam ediyor. Yine bütün yıl parıltılar içinde rengarenk olacagız. Nude renklerin bile parıltıları var. Gece için şıklık istiyorsanız mutlaka bir adet parlayan disco topu bir çantanız olmak zorunda!

Haftaya sevgililer günü için kombin seçeneklerini yazacağım, mutlu hafta sonları!

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>