Daha Özgür Erkek Trendi geliyor!

Daha Özgür Erkek Trendi geliyor!

2023 Erkek ilkbahar Yaz Trendlerinde Erkek daha özgür ve Pastel Tonları önde!

Pandeminin bitişi ile defileler ardı ardına hız kesmeden devam ediyor.

Haziran ayından beri dünyanın dört bir yanındaki tasarımcılar İlkbahar/Yaz 2023 erkek giyim koleksiyonlarını sunuyor. Paris, Milano ve Londra gibi büyük moda haftalarında en göz alıcı defileler düzenleniyor. Gelin biraz bu yılki erkek trendine bakalım.

Bu yıl tasarımcılar kadın erkek tarzlarını bir birine daha da yaklaştırmış durumda. Kravat alışkanlığı bu yıl rafa kalkarken yinede kravatsız olmaz deyenler desensiz bir kravat tercih etmek zorunda. İnce ve hafif kumaşlardan tasarlanmış ceket, geniş paça pantolonlar ve bermuda şortlar yazda daha çok kullanılacak.

inci er2

“Giorgio Armani” son defilesinde pastel gri renklerdeki koleksiyonu bu trendlerin öncülerinden. 

Denim, bu yaz kadın koleksiyonlarla beraber erkektede her zamankinden daha da çok tercih edilecek. Denim, “Dolce & Gabbana” başta olmak üzere birçok markanın koleksiyonlarında yerini alıyor.

İtalyan markası “Fendi”, bir adım ileriye giderek mayo üstüne giyilmesi öngörülen kimono tarzı bir tasarımını erkelere sunuyor!

“Prada” da, “Dolce Gabbana” gibi birkaç kot ürününü bir arada giydirerek yarattıkları "full demim" tarzı da yine denimin bu yaza damga vuracağının sinyali. Erkek koleksiyonlarında ve defilelerde Cowboy kıyafetlerinden esinlenerek tasarlanmış püskül detaylı gömlek ve kot modelleri de 2023  yazına damgasını vuracak.

Ben bu yılki erkek tarzlarını ve renklerini çok sevdim daha soft, daha hafif kumaşlarla tasarlanmış ve daha stil sahibi!

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>