“Bedenimizde Görülen Bazı Hastalıklar, Ruhlarımızda Saklanan Hastalıkların Küçük Parçalarıdır”.

“Bedenimizde Görülen Bazı Hastalıklar, Ruhlarımızda Saklanan Hastalıkların Küçük Parçalarıdır”.

“Bedenimizde görülen bazı hastalıklar, ruhlarımızda saklanan hastalıkların küçük parçalarıdır”.
Sağlıklı bir cilt güzelliğimizin en önemli parçası olup çevremizle olan ilişkilerimizin, işteki performansımızın ayrıca moral eğrimizin yüksek olmasında çok önemli katkıları oldugu bir gercektir.
Biz hanımlar için bedenimizin en önemli yeri ciltlerimizdir.

Yüzümüz aslında kişiliğimizin, ruh halimizin aynası olmakla birlikte genel sağlık durumunuzu da yansıtır. Yüzümüz ve cildimiz hayatımızda bu kadar önemli rol oynarken acaba kaçımız gereken önemi gösteriyoruz cildimize?

Evde uygulanması gereken bakım dışında profesyonel bakımlara belirli zamanlarda cildin ihtiyacı vardır. Vücudumuz için gerekli vitamin ve minarelleri yediklerimizden almamız gerekirken malesef ki şu anki dünyada bu pek mümkün olmuyor. Ancak teknolojik degisim ve gelişimlerle birlikte vücudumuza içten ve dıştan belirli mineral ve vitaminleri yüklememiz artik mümkün! Cildimiz vücutta bulunan en büyük organdır. Tüm diğer organlarımızı sarar, bu organın ana görevi dış etkenlere karşı koruyucu bir tabaka oluşturma yanında büyük bir depodur. Vücut tüm vitamin, mineral ve önemli elementleri cilt altında depolar, iç organlar da ihtiyaç duydukça bu organdan gerekli elementleri kendi yapımı için kullanır.
Cildimiz ne yazikki dış etkenler (mevsim değişikleri - hava kirliliği vs.), yaşam tarzımızdaki bazı yanlışlıklarımızdan (sigara, alkol, makyajımızı temizlemeden uyuma, yeteri kadar su tüketmeme, yağlı ve raf ömrü uzun yiyecekler tüketme vs.) veya sağlık sorunlarımızdan (uyku bozukluğu, metabolik sendrom, stress, ani hormon degisiklikleri vs.) dolayı yıpranıyor. Bu olumsuz etkenler sonucu vücut belirli bir stres ortamına giriyor ve bu karşılaştığı stresi minimum zararla telafi etmek için ana rezervi olan cildimizden tüm vitamin ve minarelleri karşılamaya başlıyor. Buna bağlı olarak ciltte bulunan rezerv zaman zaman azalabiliyor. Bu da cildimizin savunmasız kalmasına sebep oluyor. Yaş ilerledikçe de cilt çabuk kurumaya dolayısıyla da yaşlanmaya başlıyor. 28 yaşına kadar her adet döneminde cilt kendini yeniler. Ancak 28 yaşından sonra ek uygulamalarla cildi beslemek ve düzenli bakımını yaptırmak gereklidir. Erken yaşta cilt bakımına başlamak gelecekte cildimizin daha iyi ve daha sağlıklı görünmesini sağlayacaktır. 25 yaşından sonra herkesin cilt bakımı yaptırmasını öneriyoruz. Cilt bakımını yaptıracak kişinin yaşı değil cilt yaşı çok önemlidir; mesela 35 yaşındaki bir kişinin düzenli cilt bakımı yaptırmasıyla cilt yaşı 25 olabilir. Cildimize göstereceğimiz ilgi ve bakım yardımı ile cilt sağlığımızı koruyabilir ve yaşlanmayı geciktirebiliriz. Ancak daha olgun ciltlere de uygulanacak daha yoğun bakım ve lifting tedavileriyle cilde daha genç bir görünüm kazandırabilir ve kolejen dokuyu besleyebiliriz.Cildimizin normal işlevini sürdürebilmesi için cildimizin ihtiyaçlarını bilmek, doğasını anlamak ve doğru ürünle doğru uygulamayı yapmak cilt sğlığı için çok önemlidir.
Biz merkezimizde Dr. Spiller Cosmos Organic Mühürlü ürünleri tercih ediyoruz.

1959’Dan Bu Yana Elle Üretilmektedir.
Dr. Spiller Biocosmetics, bilimsel araştırmalarda en son kullanılan gelişmiş yüksek kaliteli profesyonel cilt bakım ürünleridir. Değerli aktif içeriklerin dikkatli bir şekilde seçimi sayesinde cilt tahrişlerinin ya da alerjik reaksiyonların potansiyelinin azaltımasında ürünler yüksek derecede etkilidir. Ürünlerimiz genç, olgun, hassas, lekeli, akneli ya da akneye meyilli cilt tiplerin ihtiyacını karşılamaktadır. Evdeki günlük cilt bakımınızın yanı sıra kliniğimzde uzman estesiyenlerimiz tarafından kök hücreleri besleyen tedaviler uygulanır.

Profosyenel Bakım Alanlarımız;

spiller

Genel Vücut Bakımı;
Cildin ihtiyacı olduğu kadar vücut bakımlarına da özen gösterilmesi gerekir. Vitamin ve mineral açısından çok zengin olan içerikler ile vücudun ihtiyacını karşılarken erken yaşlanmayı durdurur ve daha sıkı bir görünüme kavuşursunuz.
Akneli, Karma, Yağlı Ve Geniş Gözenekli Ciltler;
Yağlı cilt, sebum salgısı çok fazla olan bir cilt tipidir. Ciltte çok fazla parlama hissedilir. Gözenekler çok fazla açıktır. Cilde iyi bakılmazsa akne ve sivilce problemi yaşanır. Özellikle bu tarz problemleri ergenlik çağında çok daha fazla görmekteyiz. Dr. Spiller’in Skin Balance Serisi ile sebum salgısını düzenler ve bu problemlerin önüne geçebilirsiniz.
Lekeli Ciltler;
Uzun süre güneşe maruz kalınması, kalıtsal faktörler, kullanılan bazı kimyasal içerikli maddeler, ilaçlardan dolayı ve organik olmayan bronzlaşmalar ile cilt lekeleri oluşuyor. Dr. Spiller leke bakımları ile cildin renk tonunu düzenleyerek daha pürüzsüz bir görünüm elde edebilirsiniz.
Kuru Ciltler;
Kuru ciltlerde gözenekler küçük olduğundan cilt ince bir üst deriye sahiptir. Yağ salgısı normalin altında ve görünümü mattır. Kuru ciltlerde erken yaştan itibaren bilinçli bir bakım uygulanırsa, erken yaşlanmanın önüne geçilebilir. Özellikle bu cilt tipinde nemlendirme ve besleme çok önemlidir.
Olgun Ciltler;
Anti-aging yaşlanmayı mümkün olduğu kadar yavaşlatmak ve sağlıklı yaşlanmasını sağlamak amacıyla uygulanır. Ten dokusunu ve bağlayıcı hücreleri yenilemek, hormonal dengesizlikleri erkek ve kadında ayrı ayrı ele alarak dengelemek gerekir. DR. Spiller tüm bu maddeleri ele alıp olgun ciltler için geliştirdiği özel formülleri ile daha pürüzsüz, ışıltılı ve dinlenmiş bir görünüm elde edebilirsiniz.

Genç Ciltler;
Genç yaşlardan itibaren düzenli ve bilinçli olarak uygulanacak bir cilt bakımı, ileride oluşabilecek sorunların şimdiden önlenmesini sağlar, cildin pürüzsüz ve zinde kalmasını garantiler.

 

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>