Parmak İzi Kadar “Sana Özel”

Parmak İzi Kadar “Sana Özel”

“İlaçlar gıdanız değil, gıdanız ilacınız olsun”

Neden ve Nasıl Kilo Alırız?

Vücutta yağ artışı (kilo artışı) ve  buna bağlı obezite, günümüzün en önemli sağlık  problemlerinden  biridir.  Yaşadığımız modern dünyanın bize sağladığı  yaşam koşulları ve çalışma şartlarının etkisiyle karbonhitrattan zengin, proteinden fakir, kaliteli yağların az kullanıldığı ve  yanlış gıdaların seçilmesi sonucunda  vücut  ihtiyacı olan besinleri, vitamin ve minarelleri alamadığından  metabolizma bozulmaya başlarken  vücutta hormon dengesizlikleri  görülmeye başlar . Halbuki, doğal ve dengeli  beslenme vücuttaki  metabolizmanın  ve vücudun bütün fonksiyonlarının düzgün çalışmasını sağlar.

Doğru  ve dengeli beslenmediğimiz zaman vücudumuzda insülin hormonu artar, bu artış zamanla insülin direncine yol açarak, vücudumuzun metabolizmasını ve hormon dengesini bozarken  obezite,  diabet, tansiyon, çeşitli kalp hastalıkları ve daha bir çok hastalığa yol açar. İnsülin direnci meydana gelince vücudumuzda bir çok hormonun salgılanma düzeni ve şekli değişir, ayrıca artan yağ dokusundan da çeşitli hormonların salgılanması buna eklenince metabolik sendrom adlandırdığımız durum ortaya çıkar.

Bu bağlamda, vücutta yağ artışı, kilo artışı ve buna bağlı birçok hastalık ortaya çıkar. Düzenli, dengeli ve doğal beslenmeyle hem kilomuz konrol altında olur hem de kendimizi birçok hastalıktan korururuz.

Medbals Wellbeing Ltd. Direktörü, Metabolic Balance Kıbrıs Bölge sorumlusu Aslı Şadi; Metabolic Balace hakkında tüm merak edilenleri cevapladı.

Metabolic Balance ®  nedir? 

Metabolic Balance®, Alman Endokrolin Uzmanı Dr. Wolf Funfack ve Besin uzmanları ekibi ile uzun yıllar  çalışmalar neticesinde geliştirilmiş kilo dengeleyici ve metabolizma düzenleyci bir programdır. 2001 yılındandan beri 35’i aşkın ülkede uygulanmaktadır. 2011 yılında Dünya Sağlık Örgütü tarafindan  “En İyi Beslenme Metodu” Ödülü’ne layık görülmüştür. 

Metabolic Balance® programı nasıl fayda sağlar? 

Metabolic Balance® beslenme programı, güncel sağlık bilgileri, 38 parametre hormon ve enzimler, kişisel bilgiler (kilo, yaş, boy, vücut oranı, bel kalınlığı vb.) kısacası “vücut  kimyanız” göz önünde bulundurularak kişiye özel “besin maddeleri” seçilip kişiye özel bir beslenme, kilo dengeleme ve metabolizma programı hazırlanır. 

Programın koçuyla yapılacak bir ön görüşme sonrasında danışanın hedefi belirlenir ve bu hedef doğrultusunda merkezin doktoru ve programın koçuyla haftalık kontroller  ile danışan konrol edilir.  Geliştiren bu program, kişiye özel bir doğru beslenme methodu sağlarken kişi ideal kilosuna erişip, sağlıklı beslenmeyi bir yaşam tarzı haline getirmesine yardımcı olur. 

Metabolic Balance® neden başarılı oluyor?

Beslenme programınız, metabolizmanızın sağlıklı bir biçimde çalışmasını sağlayarak kilonuzun dengelenmesine yardımcı olmakta ve kişinin  ideal kilonuza kavuşmanızı sağlamaktadır. metabolic balance® programıyla, belirlenen süre içerisinde istediğiniz kiloya sorunsuz bir şekilde kavuşabilmeniz için, bu konuda eğitim görmüş ve alanında uzman sertifikalı temsilciler  ve doktorlar sizlere her daim eşlik etmektedir. 

Metabolic balance® kilo kaybını nasıl sağlıyor?

Kişiye özel hazırlanan beslenme programı sayesinde vücudun ihtiyaç duyduğu tüm sağlıklı besinler alınmaktadır. Programda yer alan besinler sadece içerdikleri kalori, yağ, protein ya da karbonhidrat miktarlarına göre seçilmemekte, aynı zamanda sağlık durumu ve hormon düzeyi de göz önünde bulundurulmaktadır. Bu sayede metabolizmanın dengeli ve sağlıklı bir şekilde çalışması sağlanmaktadır. Beslenme tercihlerinizi bu yeni ve kolay uygulanabilen kurallara göre düzenlediğiniz takdirde kilonuz kontrol altına alınmakta, aynı zamanda metabolizmanızın hormon dengeleri de düzenlenmektedir.

Metabolic balance® ile yaşam kalitem nasıl düzeliyor?

Doğal ve dengeli beslenme sayesinde vücudunuz olması gereken doğal kilosuna kavuşur. Programın kararlı bir şekilde uygulanması durumunda vücuttaki yağlar azalır, bu arada kas ve bağ dokusu metabolic balance® sayesinde dengelenir. Böylece cildiniz de daha gergin ve pürüzsüz bir hale gelir.

Özellikle beslenme programı ile birlikte uygun egzersizler de yapıldığı takdirde kalıcı bir sağlığa kavuşabilir; kendinizi çağın önemli hastalıklarından koruyabilirsiniz. Bu beslenme programı sayesinde, günlük verimliliğinizde önemli seviyede bir artış,konsantrasyonunuzda gözle görülür bir düzelme ve enerji düzeyinizde fark edilebilir bir yükselme görülür. Daha iyi uyuyabilir, fiziksel anlamda kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Sonuç olarak; daha sağlıklı, daha aktif, daha zinde olup bu özellikleri çevrenize de yansıtabilirsiniz. 

Sözün kısası; Yaşam kalitenizin ne kadar üst düzeylere çıktığını siz ve sevdikleriniz görebilir ve hissedebilirsiniz.

Metabolic balance® programına ne zaman katılmak gerekiyor?

Programa katılmanız ancak aşağıdaki durumlarda başarılı ve yararlı olacaktır:

•Kendi isteğinizle kilo vermek veya almak için kesin bir çözüme ihtiyaç duyuyor ve özellikle de bunu sağlıklı bir şekilde başarmak istiyorsanız,

•Fazla kilo ya da beslenme bozukluğu nedeniyle bazı sağlık sorunlarınız varsa (örneğin şeker hastalığı, romatizma, kronik migren, metabolizma bozukluğu, yüksek tansiyon vs.),

•Hangi yaşta olursanız olun, enerji dolu, canlı ve formda olmak istiyorsanız.

Önemli Not:  

Metabolic Balance® beslenme programı bir tedavi yöntemi değildir.

Pazartesi Değil  Bugün!!!

Bölgesel İncelme / Vücut Toparlama / Selülit Tedavisi

Selülit, sarkık dokular, bölgesel yağ birikinteleri, ödem, şişkinlik, yüz  ve gıdık bölgesi yağlanma, sarkma, kol sarkıkları için kalıcı çözümleri son teknoloji cihaz uygulamarıyla garantili ve kalıcı çözümler sunarken,  problemin oluşumunu engelleyen uygulama yöntemleriyle de vücut elastikliğini ve kolejenini koruyoruz. 

Profesyonel kadro ile kişiye özel uygulamalar sizi kısa zamanda hedefinize ulaştıracak. 6 haftada 2 bedene kadar incelmenin yanısıra, ilk seanstan itibaren vücudunuzdaki değişimi hemen fark edeceksiniz..

Yüz Germe Ve Gençleştirme 20 Dk.ve Acısız! 

Yüzünüzdeki sarkık gıdı, boyun ve yüz bölgesindeki fazla yağlanmalar, mimik çizgileri, yorgun ifade, kırışıklıklar, boyun ve yanak kısımlarındaki sarkmalar, yüz elastiyetinin bozulması gibi şikayetleriniz için geliştirlmiş İngliliz ve İtalyan teknolojisinin buluştuğu merkezimizde uzman ekibimizle cildinizi ağrısız ve acısız olarak garantili çözümler sunuyoruz.   Ameliyatsız Yüz Germe ve Gıdı Eritme de cerrahi operasyona tek alternatifdir, kullandığımız işlemler anestezi gerektirmez. Kullandığımız tüm makinalar Amerikan FDA kurumundan onaylıdır.

Yaş ilerledikçe hücrelerimizin içindeki su oranı azaldığından dolayı ciltte nemsizlik ve kurumalar gerçekleşitiğinden cilt de yaşlanmaya başlıyor. Cildimizi tutan elastin ve kolejen zayıfladığı için yüzde çizgiler oluşmaya başlıyor. Bu nedenle yaş ilerledikçe uygulamalarla cildi beslemek ve düzenli bakımını yaptırmak gereklidir. Erken yaşta cilt bakımına başlamak gelecekte cildimizin daha iyi ve daha sağlıklı görünmesini sağlayacaktır. Ergenlik döneminin başlaması ile  birlikte  düzenli olarak, günlük, haftalık ve aylık  cilt bakımı yapılması ve kişinin ihtiyacına göre profesyonel olarak cilt bakımı, temizliği, gençleştirici özellikte olan bakımlar, dış etkenler veya hormonsal değişikliklere bağlı olan lekelere karşı özel ve hassas bakımlar yaptırılmalıdır. Bölgesel incelme, vücut ve yüz bakımlarında merkezimizde sadece Dr. Spiller Cosmos Organic Bio- Kosmetik ürünler kullanmaktayız. 

 

Aslı Şadi

Medballs

Wellbeing Ltd. DirektörÜ

Metabolic Balance Kıbrıs Bölge Sorumlusu

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>