Sağlıklı Bir Cilt İçin;

Sağlıklı Bir Cilt İçin;

Dr. Spiller Saf Cilt Bakımı Çözümleri
1959’Dan Bu Yana El İle Üretilmektedir.

Dr. Spiller olarak Saf Cilt Bakımı Çözümleriyle cilt bakım biliminde yeni bir çığır açıyoruz. Cildi çatlatmaya değil ona yardım etmeye ve gereksinim duyduğu elementleri ona vermeye odaklanıyoruz. Ürün geliştirmede sürekli ilerleme kaydederek mümkün olan en etkin sonuçları elde etme ilkesini uyguluyoruz. En ileri düzey teknoloji ve bileşenler kullanarak formüle edilen geniş bir yelpazede nemlendiriciler ve serumlar üretmekte uzmanız. 

EN İLERİ DÜZEY
Dr. Spiller, Bavyera Alplerinde yerleşik en ileri düzey laboratuarında HY-TEC Emülsiyon Sistemini geliştirdi. Bu emülsiyon sistemi restore ederek, iyileştirerek ve derinlemesine nemlendirerek epidermis içinde su kaybını önler, yatıştırır, düzeltir ve gençleştirir.


Yaşlanma Karşıtı Araştırmalar İçin Avrupa Sağlık Ve Spa Ödülü 2016
Bu ödülle CELLTRESOR resmi olarak Avrupa’nın EN İYİ anti-aging (yaşlanmayı önleyici) ürün grubudur. Ödül kazanan kişiler her yıl, Avrupa’daki en zorlu bağımsız değerlendirme olarak kabul edilen bağımsız bir jüri tarafından değerlendirilir. Tüm katılımcıların uzun ve zaman alan, puan bazlı bir değerlendirmesinin ardından, sağlıklı yaşam endüstrisi için bu yılki “Oscar” kazananları açıklanmıştır. Değerlendirme kapsamlı ve çok detaylı bir anket ve gizemli bir kontrol üzerine kurulmuştur. Avrupa SAĞLIK ve SPA ÖDÜLÜ, Avrupa sağlık şirketleri, ürün yenilikleri, özel tedaviler ve spa yöneticileri de dahil olmak üzere çeşitli kategorilerde verilir. Anti-aging (yaşlanmayı önleme) en önemli konulardan biridir, bu yüzden çok istenen bu ödül için pek çok sayıda aday vardı. Jüri, Dr. Spiller’ın kazanması hakkında şunları söyledi: “CELLTRESOR - The Beauty Safe, net bir şekilde müşterilerinin ihtiyaçlarını hedeflemiştir... CELLTRESOR, anti-aging etkinliği için yapılan testte ve müşteri odaklı sunumunda başarılı oldu. Bu nedenle de ödüle layık görüldü...”

En İyi Anti-Aging Tedavisi Ödülü: Spa Diamond 2016 Kazananı Dr. Spiller
Celltresor - Beauty Safe zaman ve yaşlanma belirtilerini geri çevirir. Cilt türünüz için uygun CELLTRESOR - Beauty Safe uygulaması, Medbals Wellbieng Centre’de kendiniz deneyebileceğiniz görünür sonuçlar sunar.. Bu ürün, 6 Haziran 2016’da Bad Saarow, Almanya’da sunulan Spa Elmas Ödülleri’nin galibidir. Burada kazanabilmek için, tedavi yalnızca ciddi bir jüri tarafından değerlendirilmekle kalmayan, yoğun testlere de tabi tutulan ayrı standartlar oluşturmalıdır. En önemli kriterler, doğrulanabilir bir fayda ile etkinlik, etkinlik iddiasının şeffaflığı ve kişisel refahta gözle görülür bir gelişmedir. Temel şart, konseptin kapsamlı bir yaklaşım sağlamasıdır. Yoğun araştırmalar ve son derece etkili aktif bileşen işleme, çok daha genç görünen düzgün bir cilt sağlar. Dr. Spiller Biocosmetics, bilimsel araştırmalarda en son kullanılan gelişmiş yüksek kaliteli profesyonel cilt bakım ürünleridir. Değerli aktif içeriklerin dikkatli bir şekilde seçimi sayesinde cilt tahrişlerinin ya da alerjik reaksiyonların potansiyelinin azaltımasında ürünler yüksek derecede etkilidir. Ürünlerimiz genç, olgun, hassas, lekeli, akneli ya da akneye meyilli cilt tiplerin ihtiyacını karşılamaktadır. Evdeki günlük cilt bakımınızın yanı sıra uzmanlar tarafından kök hücreleri besleyen tedaviler uygulanır.

Tarihçe:
Almanya’nın en eski estetik okulundan mezun olan bir grup kararlı estetikçi 1950’lerin sonlarında Münih’te bir araya geldi. Bir ekip kurdular, amaçları bu sektörde eğitim çıtasını yükseltmek ve cilt bakımında devrim yapmaktı. Dr. Spiller’le bağlantı kurdular ve belirledikleri sıkı kuralları yerine getiren bir cilt bakım ürünleri serisini üretmekte kendilerine yardım etmesini istediler. Dr. Spillero zamana kadar yakından ilgilendiği ve asıl çalışma alanı seçmek istediği cilt bakım sektörüne bu fırsattan yararlanarak adım attı. 1960’ta ilk Dr. Spiller marka cilt bakım ürünlerini formüle etti ve üretti, satışlar estetikçilerle, kaplıcalarla ve dermatologlarla sınırlıydı. Zamanının ilerisinde olan Dr. Spiller, söz konusu profesyonel cilt bakım uzmanlarının hedeflediği cilt bakımı “devrimi” için cildin doğal işlevini taklit eden ve destekleyen ürünler geliştirilmesi gerektiğini fark etti. Cildin koruyucu bariyerini etkin şekilde taklit eden benzersiz bir emülsiyon sistemi yarattı, bu ürün cildin prematüre yaşlanmaya ve diğer cilt hastalıklarına karşı doğal dayanıklı olmasını sağlıyordu. Dr. Spiller en saf ham maddeleri kullanmanın önemini fark etti, öyle ki ürünleri için her zaman böcek öldürücü içermeyen aloe temin etmek için 1970’lerde Brezilya’da bir aloevera çiftliği bile satın aldı. Mümkün olduğu kadar doğal olan, minimum miktarda koruyucu madde ve diğer kimyasal maddeler içeren ürünler formüle etmek için çaba gösterdi. Dr. Spiller ürün çeşitlerini arttırmaya ek olarak cilt bakımı konusundaki geniş bilgilerini paylaşmaya davet eden estetikçileri onurlandırmak da istiyordu. Estetik okullarındaki öğrencileri eğitmek için yaklaşık 18 kg birbiriyle karıştırılabilir kozmetik madde içeren bir kozmetik seti hazırladı. Dr. Spiller okulları ziyaret ederek estetik öğrencilerine formül hazırlama, etkin bileşenler ve cildin bütünlüğüne saygı göstermenin önemi konularında eğitim verdi. Birkaç yıl sonra Dr. Spiller’in faaliyetleri daha büyük bir fabrika binasına taşındı. Sadece birkaç yıl sonra markanın başarısından ötürü tekrar taşınması gerekti, bu defa büyütme kapasitesi bulunan bir tesise taşındı. Dr. SpillerGmbH, 1984’ten bu yana Siegsdorf, Almanya’da yerleşiktir. 55 yıl ve yüzlerce yenilikçi ürün geçtikten sonra günümüzde Dr. Spiller Saf Cilt bakım Çözümleri dünya genelinde 40 ülkede satılmaktadır ve sadece cilt bakım sektöründe faaliyet gösteren profesyonellere satılması ilkesi devam etmektedir.

 

Medbals Wellbeing Ltd.’de kabin ve satış boy olarak hizmetinizdedir...

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>