“2023 YAZ 10 MAKYAJ TRENDİ”

“2023 YAZ 10 MAKYAJ TRENDİ”

Üstümüze giydiklerimiz kadar makyaj ve saçımızda doğru kombin için bir o kadar önemli. Peki bu yaz makyajda neler trend? Geçen yaz doğal ve hafif makyaj trendi oldukça popüler olmuştu. Ayrıca, şeffaf lipgloss veya nude tonlarda dudak ürünleri tercih edilmişti. Ancak bu yaz renk paleti daha canlı! Daha iddialı veya dramatik makyaj trendleri bu yaz daha popüler. İşte 2023 yaz 10 Makyaj Trendi:Üstümüze giydiklerimiz kadar makyaj ve saçımızda doğru kombin için bir o kadar önemli. Peki bu yaz makyajda neler trend? Geçen yaz doğal ve hafif makyaj trendi oldukça popüler olmuştu. Ayrıca, şeffaf lipgloss veya nude tonlarda dudak ürünleri tercih edilmişti. Ancak bu yaz renk paleti daha canlı! Daha iddialı veya dramatik makyaj trendleri bu yaz daha popüler. İşte 2023 yaz 10 Makyaj Trendi:

makyaj1
1. Parıltılı taşlar ve makyajlar: Yazın  kıyafet trendindede parıltılı taşlar var. Herşey bir zincir makyajda da öyle. Renkli veya nude makyajların üzerine renkli taşları göreceksiniz. Hem gözlere hem de yüze uygulanan taşlı makyajlar 2023’üm n makyaj trendleri arasında epey bir popüler olacağa benziyor. 

2. Altın rengi göz farı: Benim en favorilerimden biride altın rengi göz farı. Bu makyajımda kullandığımız renk MAC DAZZLESHADOW EXTREME far. Harika bir kalıcılık ve parlaklık. Kirpik ise MAC 89 Megastar Lash harika bir volüm ve dolgunluk. 

3. Yumuşak pembe rujlar: İster parlatıcı gibi ister ruj olarak pembe rujlar yine trend. En çok kullandığım Rujum Mac Bodacious yaz için çok ideal ve inanılmaz kalıcı. 

4. Koyu rujlar: Koyu rujlarda en favorim 2023 rengi “Viva Magenta”. Ne kırmızı ne pembe bir renk. Harika kombinlerde kullanabilirsiniz !

5. Holografik göz makyajı: Biraz pırıltı ve ışıltıdan bahsetmiyoruz; epey epey parlaklıktan söz ediyoruz. Bu yıl kesinlikle en trend makyajlar tamamen pırıltılı. Ben hem doğal hem trend olmasını istediğim için ya gözüme ya dudağıma pırıltıyı tercih ediyorum. Ne giyerseniz giyin bu yaz bütün makyajlar disco topu gibi olacak!

6. Winged eyeliner/Grafik Eyeliner/Uzun kuyruklu eyeliner trendi: 2023 makyaj trendleri arasında benim favorim olan uzun kuyruklu eyeliner trendi, gözlerinin kedi gözü gibi çekik görünmesini sağlar ve ben bunu özellikle full makyajlarda çok seviyorum.

7. Neon renkli gözler: Renk paletlerinde neonu kullanalı 2 yıl oldu benim için. Bayanlar bunu daha yeni yeni kabul ediyor. Bu yaz bütün renk paletleri neredeyse neon ve patlak renklerden oluşuyor. Mac Cosmetics neon renkli renk paletini kesinlikle tavsiye ediyorum. 

8. Glitter makyaj: Son yıllarda hayatımıza giren glitter trendi, sadece makyajla sınırlı kalmadı. Işıltılı çanta, ayakkabı, t-shirt hatta pantolonlar bile vitrinlerde yerlerini aldı. Glitter makyajı yaparken dikkat etmen gereken en önemli detay: Denge. Kıyafetin ve herşeyinle parlamamalısın. Makyajın gliterse kıyafetini daha sade seçebilirsin. Böylece makyajın çok daha cool görünecek. 

9. Yukarı doğru taranmış kaşlar: Bu yılın gittikçe popülerleşen, yukarı doğru taranmış "fluffy" kaş görünümü, 2023 makyaj trendleri arasında da yerini alıyor.

10. Siren eyes trendi: Son zamanlarda makyaj trendleri arasında viral olmuş durumda. Deniz kızı gözleri makyajında çekilen bu eyeliner modeli ile gözler çok daha keskin, vahşi ve çekici bir havaya bürünüyor. Siren eyes eyeliner trendinin püf noktası göz pınarlarına da eyeliner çekmek. Askılı bir elbise üzerine yapabileceğiniz tarz bir makyaj siren eyes olabilir.

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>