Bahar aylarında Tatil Bavulunun 10 Vazgeçilmezi!

Bahar aylarında Tatil Bavulunun 10 Vazgeçilmezi!

Bahar aylarına girmişken tatil planlarına başlamadınız mı?

Bahar aylarına girmişken tatil planlarına başlamadınız mı?

Size çok güzel kombin önerilerim olacak !

Tatil vakti geldiyse bir an önce valizinize neleri koyacağınızı gideceğiniz ülkeye göredüşünmeye başlamalısınız.İşte benim size tatil kombin önerilerim.  

ece tatil 2
1. Rahat ve renkli kombinler!Yumuşacık bir kumaşı olan pantolon ve üzerine ince bir ceket koyabilirsiniz. Bu yıl renkli takımlar çok trend onlardan birini tercih edebilirsiniz. 

2. Mayo ve Bikini! (Denize girecekseniz veya spa kullanacaksınız) Ada ülkesinde yaşadığım için olabilir ki bu seçenek benim aklıma en son geliyor:)Ben deniz veya havuza girmektense o ülkenin yerlerini gezmeyi daha çok tercih ediyorum. Fakat sizin tatil planınız başka olabilir. Bir balayı veya dinlenme tatili yapıyorsanız mayo veya bikininizi ne olur ne olmaz bavulunuzdan eksik etmeyin derim! 

3.Kimono!Kimonoyu biliyorsunuz ki hem sabah kalktığınızda yada bir jean’nin üzerine giyebilirsiniz. Sitemde ve mağazamda sunduğum “Eye Of The Heart Collection” püsküllü kimonolarım bu seçenek için tarz olarak çok uygun. 

4. Güneş Yağı veya Güneş Kremi!Öncelikle güneş kreminizi her daim yanınızda tutun. Sıcak bir ülkedeyseniz günün diğer yarısındada kullanın. Giysileriniz kadar cildinizde çok önemli :)

5. Elbise!Ben tatil planı yaparken kesinlikle relax elbiseleri tercih ederim. Denim olanlar bu yazın ve yılın vazgeçilmezi olacak. Bu yıl benim tatil kombinlerimde mutlaka denim bir elbise her zaman vardır! Takılar veya aksesuarlar ile şıklaştırabilirsiniz. Hem topuklu ile veya bir spor ayakkabı ilede giyebilirsiniz. 


6. Şapka- Çanta Şapka ve çantada tatilin vazgeçilmezleri arasında. Özellikle bu yıl hasır ve el boyaması şapkalar ile çantalar çok trend. Şuanda satışta olan “Eye Of The Heart” koleksiyonum ve Yaza doğru çıkacak olan “Denim To Denim” koleksiyonumda en trendy şapka ve çanta seçeneklerini bulabilirsiniz.

7. Topuklu Terlik/ spor ayakkabı & Sandalet Eğer yaz aylarındaysanız bavulunuza her kombine uyacak topuklu terlik koymayı unutmayın derim. Yürüyüşlerde kullanacağınız bir spor ayakkabı veya sandaletide bavulunuzdan eksik etmeyin derim. Bu yıl yine denim spor ayakkabılar çok trend onlardan tercih edebilirsiniz. 

8. Jean pantolonKesinlikle her seyahatimde bavulumda olmazsa olmazlardan biri. Üzerine bir bluz kombin edip spor olabilecek yada şık bir üst ile geceyi bitirebileceğiniz rahat bir jean pantolon tatil kombininizin olmazsa olmazı olmalı. 


9. GözlükGözlük her tatilin benim için olmazsa olmazı. Gözlükte ise bu yıl tatil için renkli çerçeveli veya transparan gözlükleri tercih edebilirsiniz. 


10. Egzersiz için spor kom binleri. Ben her tatilimde mutlaka sabah spor yapmayı tercih edenlerdenim. Zamanınız dar olabilir ama bir saatinizi kendinize ayırabilirsiniz. Bunun için bir büstiyer, tayt ve spor tshirt’ü yeterli olacaktır.  Yada yaz aylarının en sıcak zamanındaysanız alttan şort giymeyi tercih edebilirsiniz!


Herkes çok mutlu ve eğlenceli bir tatil diliyorum!

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>