Bütün yıl heryerde onu gördünüz değil mi?

Bütün yıl heryerde onu gördünüz değil mi?

Ama o Mor değil, very peri!

Her Yılın üretimdeki trend renklerini belirleyen Pantone, 2022 senesi için seçilen rengi açıklamıştı.

Pek çok kişiye lavanta çiçeğinin samimi rengini çağrıştıran Very Peri’yi, PANTONE 17-3938 kodu ile bulabilirsiniz.

“Eye of The Heart Koleksiyonumda” da renk kombini yaparken esinlendiğim  Very Peri, ‘mavi tonlarının en mutlusu ve en sıcağı’ olarak tanımlanıyor.

Dekorasyonda ve giyimde morun trend tonu olan Very Peri’yi farklı seçeneklerle kullanabiliriz. Bununla birlikte gardırobumuzun moda parçalarında da very periyi bu yıl bolca kullandık.  Ayakkabılarda, çantalarda ve hatta pantolon ve kot ceketler gibi iddialı parçalarda Very Peri’yi cesurca kullanabiliriz. Makyaj tonları, ojeler ve takı/mücevherler için de tercih edebiliriz. Akşam şık, sabah capcanlı bir “Very Peri”! Ofise giderken daha sade tonlarda giyinmek istediğiniz bir günde, önce kumaş bir pantolon ve kazak, akşam ise benim kombinimde olduğu gibi şık ama minimal küçük çiçek formlarıyla gözleri üstünüze çekecek bir elbise veya bluz seçebilirsiniz.

Tüller ve mini pırıltılar arasından “Very Peri” ışıltısı enerjik bir atmosfer yaratıyor.  Bu yıl yine trend olan Parıltılı pullar adeta “ Very Peri ”nin tamamlayıcısı konumunda.  

mor dik

 

Soğuk havalarda trend olmaya devam etmek istiyorsan, renkli kabanlara öncelik verebilirsin. Hem sportif, hem şık hem de farklı stillerin bir arada buluştuğu ve soğuk havalara uygun iç kısımda düz krem tonlarının üzerine tek parça Very Peri bir kaban atıp bu kombini dolabına ekleyebilirsin!

Sen de www.inciarkan.com  üzerinden stil danışmanına ” Pantone 2022 rengini denemek istiyorum!” notunu bırak, senin stiline ve bütçene uygun seçimlerini o yapsın:) Very Peri size çok yakışacak!

Haftaya Pantone tarafından 2023 rengi olarak kararlaştırılan “Viva Magenda” rengini nasıl kombinleriz yazısı ile sizlere yol göstereceğim. Mutlu haftalar??

İnci Arkan

Tasarımcı & Stilist

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>