Denim To Denim

Denim To Denim

Jean, yaklaşık bir 70 yıldır gündelik giyim klasiğidir ve olmaya devam edecek.

Moda trendleri yıldan yıla, mevsimden mevsime değişse de asla geçmeyecek jean trendi devam ediyor. Peki kombinlemek nasıl? Çok da zor değil aslında! Bir kaç rengin uyumundan daha kolay, üzerinize bir jean ve beyaz bir t-shirt geçirin her zaman cool bir havaya sahip olursunuz! Tam bir jean aşığı olarak Jean’nin büyüsü budur deyebilirim.

inici site 2

Bu yılın jean trendleri nedir? neler ile kombin edilir? onlara bakalım... Bu yıl yırtık ve eskitilmiş koyu renk jeanler trend ve trend olmayada devam edecek. Bol paçalar 2023’e giderken daha çok trend halini aldı bile. Erkeklerde düşük bel, boru ve bol paçalar tercih ediliyor. Ben sizin için bir kaç kombin örneği ekledim mood boarduma bakabilirsiniz. Jean’nin üzerine bu yıl korseler çok trenddi biliyorsunuz! Onuda jean giymektense yine 2022 yılın rengi olan very peri rengini tercih edebilirsiniz yada başka sevdiğiniz bir rengi. 2. Seçenek olarak da bir kaz ayağı deseni korse ile de kombin edip altına kovboy çizmesi  koydum sizin için. Jean’ den bahsetmişken bu yıl ve 2023’de de kovboy çizmeleri yine trend olacak. Herkesin dolabında bir kovboy çizmesi vardır ve yoksada  olmalı!

Yada bu yıl yine çok trend olan kalın topuklu bir bot ilede kombin yapabilirsiniz. Jean, trendlere bakılmaksızın gardırobunuzun demirbaşlarından bir tanesidir. Vücudunuza ve tarzınıza uyan her jean, zamansız bir klasiktir. Ancak bu yıl dar jeanlerinizi yeniden zamanı gelene kadar rafa kaldırın çünkü 2022-23 yılında yepyeni ve taze stiller yükseliyor. Alışverişte tercih etmeniz gerekenler:

  1. Bol ve yırtık
  2. Kalın kumaşlı bol paçalar
  3. Uzun paçalar
  4. Düşük bel geri geliyor!
  5. Ve Koyu renk jean trendi var! Yalnız seçimlerinizi vücut yapınıza ve ölçülerinize uygun seçmeyi unutmayınız, her trend olan şey sizin vücut yapınıza uygun olmayabilir

Bu haftaki “Denim To Denim” blog yazımı sizinle paylaştım. Haftaya görüşmek üzere

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>