Yeni Spor Trendi Jungle Challenge!

Yeni Spor Trendi Jungle Challenge!

Peki ama Jungle Challenge nedir, nasıl ve ne kadar sürede yapılır?

Rebounding, Aerial Yoga, Tabata ve Crossfit'ten sonra yeni nesil grup egzersizi Jungle Challenge giderek yayılıyor.  
Yüksek temposu ile kardiyo deneyimine yenilikçi bir bakış açısı getiren Jungle Challenge, hayvanların vahşi yaşama uyum sağlamak için geliştirdiği fiziksel özelliklerinden esinleniyor. Farklı yoğunluk seviyelerinde yapılabilen bu antreman ile yaklaşık 600 kalori yakmak mümkün. İşte Jungle Challenge hakkında bilmeniz gerekenler...

thumbnail detail 504098

Jungle Challenge egzersizinde hareketler, hayvanların vahşi yaşama uyum sağlamak için geliştirdiği fiziksel özelliklerinden esinleniyor.
Bu yeni egzersiz rutinine vahşi doğada yaşayan bir yerli olarak başlanıyor. Ders boyunca bir çitanın, bir kartalın ya da bir timsahın öne çıkan güçlü yönlerinin kaynağını bulmaya doğru bir yolculuğa çıkılıyor.

FFDuwrkmGU ZWlpqgkC75w

Jungle Challenge egzersizinde her karakter belirli bir kas grubunu çalıştırırken, hayvanların sağ kalmak için geliştirdiği özelliklerine dikkat çekiliyor.
Çitanın hızına, timsahın kuvvetine, gorilin gücüne, bufalonun sağlamlığına ya da leoparın esnekliğine erişmek için yapılan hareketlerin “buffalo attack”, “gorilla squat” “leopard stretch”, “cheetah sprint” gibi isimleri bulunuyor.

n aH7605bkmpQA8rPeg29w

Rutinin sonunda ise esneme hareketleri, doğanın üreticisi ve yaşam kaynağı ağaç ile vurgulanıyor.
Spor tutkunlarının motivasyonunu her zaman zirvede tutacak bir grup egzersizi olan Jungle Challenge, ilhamını vahşi doğadan alarak yüksek temposu ile kardiyo deneyimine yenilikçi bir bakış açısı getiriyor.

noYy5g9SaUKQ EIEcYJq6w

Kısa sürede tüm kas gruplarını çalıştırabilen ve antrenman rutinleri “High-Intensity Interval Training - HIIT” ve “Functional Training” tekniklerine dayalı olan ders, güç, esneklik, mobilite ve çevikliği artırmaya yardımcı oluyor.

WdQ5VONX20Ov2cBFCz3oBA

Vücut ağırlığı ile yapılan kuvvet ve kardiyo rutinleri ile gerçekleşen bu ders, 40 dakikalık Jungle Challenge ve yüksek tempoda yapılan 25 dakikalık Jungle Challenge High Performance şeklinde uygulanabiliyor.

91tXpITj3kKNNCe7gjjHBw

 Farklı yoğunluk seviyelerinde yapılabilen bu ders ile yaklaşık 600 kalori yakmak mümkün.

OOiCjlWrRUmgDkAJKlm0QQ

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>