Kostümlerle Nostalji... Ah! Kıbrısım, Kıbrısım!

Kostümlerle Nostalji... Ah! Kıbrısım, Kıbrısım!

GİRNE ADA LIONS KULÜBÜ amaçlı ve anlamlı bir etkinlikle, sosyal sorumluluk çalışmalarına devam ediyor.

Girne Ada Lions Kulübü, Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Fizyoterapi ve Hemodiyaliz bölümlerine tıbbi alet alımı için amaçlı bir sosyal sorumluluk etkinliği düzenledi.

Lords Palace Otel Majesty salonda 7 Nisan Cumartesi günü 14:00'da Girne'de buluşan, hayırsever bayanlar Girne Ada Lions Kulübü tarafından hazırlanan anlamlı çayda, Girne Turizm Meslek Lisesi Giyim Atölyelerinde ve özel tasarım kıyafetlerle GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KIBRIS TÜRK KADINI defilesini de izlediler...

20.Dönem Girne Ada Lions Kulübü Başkanı Zehra Günkut "Farkındalıklar adına sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecektir."Girne Ada Lions Kulübü 20.Dönem Başkanı Zehra Günkut ve Yönetim Kurulu ile birlikte dernek tarafından hazırlanan davetin açılış konuşmasında 20.Dönem Girne Ada Lions Kulübü Başkanı Zehra Günkut, böylesi amaçlı ve anlamlı etkinliklerle sosyal sorumluluk içinde, farkındalıklar adına çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini dile getirerek açılış konuşması sonunda, davete katılan birbirinden seçkin bütün davetlilere ve KKTC Sağlık Bakanı Filiz BESİM'e davete katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti..

DÜNDEN BUGÜNE NOSTALJİ RÜZGARLARINDA KIBRIS TÜRK KADINI YAŞATILDI...

Bülent Günkut sunumunda gerçekleşen defilede Günkut Ajans Marka Modellerinden Sevilay, Esin, Nergiz, Gülben, Fulya, Emine, Melissa, Sıla, Merve, Ebru, Yağmur ve Deniz yer aldı... Geçmişten günümüze Kıbrıs Türk Kadını kıyafetlerini özel bir koreografide takdim eden Günkut Ajans Marka Modelleri,ayrıca çok özel  mini bir Blue Diamond Pırlanta koleksiyonu tanıtımı da yaptılar..
Sosyal farkındalık ve sorumluluk içerikli  defilede görev almaktan mutluluklarını duyuran GAMM ekibi "Amaçlı ve anlamlı böylesi etkinliklerde görev alacaklarını dile getirdiler."

defile5

defile13

defile1

defile2

defile6

defile10

defile12

 

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>