Baby Face Beauty ile Parlayın!

Baby Face Beauty ile Parlayın!

Son dönemlerde taze, parlak ve ışıl ışıl ciltler oldukça revaçta zira teknoloji öyle  ilerledi ki her alanda olduğu gibi cilt bakımı alanında da hayatımızın en vazgeçilmezlerinden oldu. Son trend cilt bakım aletleri ile artık bebek gibi pürüzsüz bir cilde sahip olmak hiç de hayal değil.

Özellikle yetişkinler 30’lu yaşlardan sonra bebeksi bir  cilde sahip olmak için birçok uygulamaya başvurur. Kırışıklıkları azaltılıp, cilt sıkılığını sağlayarak uzun süreli parlak ve o ışıl ışıl görünen cildi elde etmek için çok yeni bir yöntem var.

Cilt bakımında klasik yöntemlerden çok farklı ve oldukça etkili sonuçlar veren bu yeni uygulama ‘Baby Face Beauty’ uygulamasını bu yazımızda detaylıca anlattık ‘Baby Face Beauty’ lazer destekli bir cilt bakım uygulamasıdır; ciltte highlighter etkisi yaratan bu uygulama  cildin ihtiyaç duydu ğu kozmetik ürünlerin cildin istenen katmanına ulaşmasını sağlayan son teknoloji laser sisteminin kullanıldığı cilt bakım protokolüdür.

Bir diğer değişle zaman içinde cildin yitirdiği tazelik ve gençliği geri kazanmaya yardımcı bir uygulamadır. Normal cilt bakım uygulamalarında kullanılan kozmetik ürünler cilde yüzeysel temas ederken Baby Face Beauty  lazer sayesinde kullanılan kozmetik ürünlerin ihtiyaç doğrultusunda cildin alt katmanlarına temas etmesine yardımcı olarak, cildin eski tazeliğine kavuşmasına yardımcı olarak porselen gibi parlayan pürüzsüz bir cilde kavuşmamızı sağlar. Zira bu uygulama sayesinde  cilt için gerekli besleyici ve onarıcı içeriklerin maksimum oranda emilimini sağlanır.

Baby Face Beauty Hangi Cilt Tiplerinde Uygulanır?

Bu uygulama bebeksi ve taze bir cilde kavuşmak isteyen herkese uygulanır.

Ancak sıklıkla cilt bakımlarında istedikleri etkiyi alamayan hemen hemen her cilt tipine uygulama yapılsa bile  özellikli olarak  geniş gözenekler, vitamin enjeksiyonlarındaki morluk ve kızarıklık gibi sıkıntıları yaşamak istemeyenler, lekesiz  daha parlak ve sıkı bir cilde kavuşmak uğruna ağrılı tedavilerden sonra  iyileşme süreci yaşamadan, ipeksi bir cilde hızla  ulaşmak isteyenler ile  cildini uzun vadeli olarak dış etkenlere karşı korumak isteyenler bu uygulamayı rahatlıkla yaptırabilirler.

‘Baby Face Beauty’ tedavisinde kullanılan serumlar ve ürünler  özel olarak üretilir.

Uygulama Nasıl Yapılır?

Kişinin cilt ihtiyacına göre belirlenen ‘Baby Face Beauty’ protokolü için özel hazırlanmış serumlar belirlenir. Lazer enerjisi ile anesteziye ihtiyaç duymaksızın, mikro atımlarla ürünün cildin alt tabakalarına geçişini sağlayan kanallar açılır ve ardından hazırlanan serum uygulanır.

Cildin gereksinimlerine ve cilt yapısına  göre değişmekle birlikte bu uygulama istenen sonuca ulaşabilmek için  4 seans önerilmektedir.  7-10 gün aralıklarla yaptırabileceğiniz bu uygulamanın etkisini birkaç gün içinde hisseder, cildinizin onarım ve yenilenme süreci devam ettikçe etkinin de arttığının farkına varırsınız.

Günlük hayata ara vermeden ağrısız ve acısız bir şekilde güzelleşmek için kolayca uygulanan bu bakım son zamanların en popüler cilt bakım yöntemi dersek yeridir. O halde henüz denemeyenler ve denemek isteyenler için haydi bakıma diyoruz.

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>