En moda uluslararası ödül töreni 2023

En moda uluslararası ödül töreni 2023

En moda uluslarası ödül töreni veya popüler adıyla golden crown (altın taç) müzik ve moda endüstrisindeki sanatsal ve teknik başarılara verilen ödüllerdir. Bunun yanı sıra ülkemizin ve dünyanın bir çok yerinden meslek gruplarına başarı ödülleri de taktim edilmektedir. Ödüller,kuzey Kıbrıs merkezli olup dijital platformlardan alınan sonuçlar ve farklı ülkelerde yaşayan sanatçı kordinatörlerin oyları ile belirleniyor. Meslek ödülleri ise vergi dairesinin resmi sitesinde yer alan başarılı iş insanlarına  en moda magazine tarafından yılda bir kez veriliyor.

Özel kurul üyelerinin oylarıyla verilen ödüller, sanat dünyasında uluslararası bir başarı göstergesi olarak kabul edilir. Ödül kazananlara verilen heykelciğin resmi adı " altın taç (golden crown Award of Merit) olmasına rağmen heykelcik çoğu zaman en moda ödülü olarak anılır. Heykelcik, art and design tasvir edilmiş bir simgedir.

basn1 1

2013 Kıbrıs’ın turizim merkezi Girne’de  verilmeye başlanan ödüller, yılda bir kez ve çoğunlukla haziran ayında düzenlenen törenle dağıtılır.

Bu yıl 9.su gerçekleşecek olan ödül töreni girne lords palace hotelde noyanlar group of companies , hub property ana sponsorluğunda 5 temmuzda gerçekleşecek. Gecenin iletişim sponsorluğunu ise bylalsultankaya gerçekleştirecek. Gecede 50 başarı ödülü verilecek. Bunun yanı sıra 1 platinium ödül de gecenin başında taktim edilecek.

basn1 3

15 farklı ülkeden 25 ünlü isim gecede ödül alırken , 10 tane sanat ödülü ve 15 kurumsal ödül taktim edilecek.

Gecede otilia, roxana nemes, shiraz , adam clay, millon music, Genco ecer , Hande yener ,sonny flame, cathlyn , Aysel karimzade, fatmir sufa , andrea , claydee , elena ionescu gecede performans sergileyecek

Bunun yanı sıra modacı pınar Kerimoğlu ve modacı inci arkanın özel koleksiyonları da moda severlere moda şöleni yaşatacak.

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>