İpek Recaioğlu ile röportaj

İpek Recaioğlu ile röportaj

1.KAÇ YILDIR BU İŞİ YAPIYORSUNUZ?

10 Yıldır bu işi yapıyoruz.

2.İPEK RECAİOĞLU OLARAK NASIL BİR HİZMET VERİYORSUNUZ?

Biz İpek Recaioğlu Design olarak 2013 yılında düğün organizasyonu ile başlayarak, 2018 yılında da yapay peyzaj tasarım ve uygulama olarak , bireysel müşterilerimizin yanında kurumsal olan büyük firmalar ve 5 yıldızlı otellerin tüm yapay desteklerini üzerine senelerdir hizmet vermekteyiz. Ayrıca son üç yıldır ise İpek Recaioğlu Design olarak Kıbrıs’ta ilk ve tek hayalini gerçekleştirdiğimiz konsept tasarım mağazamızda , hem bireysel müşterilerimize satışlarını gerçekleştirdiğimiz, hem de yürüttüğümüz projelerimize de yine mağazamızda bulunan ürünlerimizi de kullanmaktayız.

ipek1

  1. PİYASADAKİ FİRMALARDAN SİZİ AYIRT EDECEK FARKINIZ NEDİR?

-Birincisi her ne olursa olsun işimizin başında olmamız. Yapılan işin tasarımı ve işin başından sonuna kadar olan tüm takibi bizim tarafımızdan yapılmaktadır.

-Projelerde kullandığımız hiçbir ürünü yurt dışından hazır getirmiyoruz. Tüm uygulamalardaki tasarımlar , sizin kendi yerinize , ölçülerinize, tarzınıza göre çalışılıp uygulaması kendi yerinde gerçekleşmektedir.

ipek2

  1. MAĞAZADA VERİLEN HİZMETLER?

Mağazada bireysel müşterilerimize , danışmanlık hizmeti verip kendi evlerine yada yaşam alanlarına alacakları ürünleri ile ilgili kombinler oluşturup onlara yardımcı oluyoruz. Gerektiği zaman mekan fotoğraflarını da çekmelerini rica ediyoruz. Çekilen fotoğraflar üzerine de doğru noktalara , doğru ürünleri seçmeleri için yardımcı oluyoruz.

*Aksesuar

*Saksı

*Bitki ve Arajman

*Mobilya

*Tablo ve saat

  1. YAPILAN İŞLER SONUCUNDA , MÜŞTERİ MEMNUNİYETLERİ NASIL?

İşleri tamamlanan hiçbir müşterimiz , memnuniyetleri doğrultusunda kesinlikle bizimle tek seferlik çalışmıyorlar. Onların memnuniyetleri ile ya en yakınlarını bize yönlendiriyorlar yada bir sonraki ihtiyaçlarında bizi tekrardan tercih ediyorlar.

ipek3

  1. BİR SONRAKİ HEDEFİNİZ NEDİR?

Bundan sonraki hedefimiz Girne’de daha büyük bir mağaza açıp ev dekorasyonu ile ilgili baştan sona ihtiyaç olan ne varsa lüks markalar ve konseptlerden oluşturulan ürünlerin bulunduğu daha  lüks bir mağaza açmaktır.

ipek4

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>