“Viva Magenta”

“Viva Magenta”

Yepyeni bir yıla girerken yeniliklerin olduğu bir blog yazmak istedim. Dünyada renk otoritesi olarak kabul edilen Pantone Color Institute, 2023 yılının rengini “Viva Magenta” olarak açıkladı.

Küresel renk otoritesi Pantone Renk Enstitüsü, 2023'ün rengini açıkladı. Modadan güzelliğe, dekorasyondan sanata kadar birçok sektörü etkileyen Pantone yılın rengi, “Viva Magenta” oldu. Bu yıl heryerde bu rengi göreceksiniz!Yepyeni bir yıla girerken yeniliklerin olduğu bir blog yazmak istedim. Dünyada renk otoritesi olarak kabul edilen Pantone Color Institute, 2023 yılının rengini “Viva Magenta” olarak açıkladı. Küresel renk otoritesi Pantone Renk Enstitüsü, 2023'ün rengini açıkladı. Modadan güzelliğe, dekorasyondan sanata kadar birçok sektörü etkileyen Pantone yılın rengi, “Viva Magenta” oldu. Bu yıl heryerde bu rengi göreceksiniz!Viva Magenta rengi kırmızının daha soğuk bir tonu gibi. Aslında biraz Valentino pembesi ile Valentino kırmızının karışımı gibi...

vivva 2

 

Pantone ayrıca 2023’ün rengini, saf mutluluktan zevk alan, denemekten korkmayan ve kısıtlama olmadan kendini ifade eden cesur, espri dolu ve her şeyi kapsayan bir renk olarak nitelendirdi. Bu yıl bu rengi hem podyumlarda hem de ünlülerin makyaj seçimlerinde oldukça sık göreceğiz gibi.Hemen sizde gardrobunuzda viva magenta rengini bulundurun! Ben renklerin enerjilerine inanarak yeni yıla bu renk ile girmeyi tercih ettim. Renk gerçekten enerji ve mutluluk veren bir renk! Bana göre ise çarpıcı.

Pembe aşığı biri olarak kırmızı ile pembe karışımı bir rengi kullanmak beni çok mutlu edeceği kesin! Dekorasyonda da, dekorasyonun tamamı olmasada ufak ufak bazı detaylarda bu rengi kullanabilirsiniz. Küçük parçalarda kullanmak sizi yormayacaktır. Örneğin bir mum detayı yada bir kaç objede kullanmak evinize enerji katacaktır. Gardrobunuzada Viva Magenta rengi bir ceket ekleyerek bu enerjiyi ruhunuza yansıtabilirsiniz.

Bakalım bu yıl eski yılın rengi olan very peri kadar viva magentada yıla damgasını vuracakmı! Herkese Viva Magenta kadar enerjik, dinamik ve harika bir yıl dilerim

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>