Çocuğu Diğer Çocuklardan Farklı Göründüğü İçin Onu Emzirmeyi Reddeden Anne

Çocuğu Diğer Çocuklardan Farklı Göründüğü İçin Onu Emzirmeyi Reddeden Anne

s 0e11ea6670ce58f656f877311f061b513fe44bff

35 yaşındaki Khalida Begum, bu pazartesi gecesi doğum yaptı. Küçük kafalı, pörtlek gözlü bebeği görünce de şok geçirdi. Minik bebek "uzaylı" olarak adlandırıldı.
Annesi ise bu eşi benzerine çok az rastlanan durum karşısında, bebeği dışladı. Hindistan doktorları, çocuğa geçici olarak deforme olmuş yüz hatları ve duyarsız cilt gibi belirtileri olan palyaço fetüs hastalığının teşhisini koydular.

hindistan da kafasi kucuk gozleri buyuk dogan bebek ulkeyi kasip kavuruyor 1490197648

Fakat bu belirtiler bunun yanı sıra başka bir rahatsızlık olan anensefali ile de uyuşuyor.
Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri'ne göre, bu durum bebeklerin beyinlerinin ve kafa taslarının üst kısımları olmadan doğmalarına sebep oluyor. Özellikle de ön beyin ve serebrum kısımları...

Bunun yanı sıra, kalan kısımlarda da kemik veya deri olmuyor. Britanya'da her yıl yalnızca beş çocuk palyaço fetüs hastalığı ile doğuyorken, yaklaşık olarak her 10.000 hamilelikten 3 tanesi anensefali rahatsızlığından muzdarip oluyor.
4 çocuk annesi kadın ebelerden çocuğunu gözünün önünden kaldırmasını talep etti.

1763690 2 1490252610Amp9l

"Bebeğin vücudunun birkaç kısmı daha gelişmemişti. Bebeği doğumdan sonra ilk gördüğümde, oğlumun uzaylı görüntüsünden ötürü şok olmuştum. Bu görünüme sahip bir çocuk dünyaya getirdiğime inanamadım. Şok olmuştum ve bu duruma çok üzülmüştüm. Ebeden, çocuğu gözümün önünden kaldırmasını istedim. "
Neyse ki, anne birkaç saat sonra yumuşadı ve çocuğu emzirmeye başladı.

Bebeğin taşıdığı hastalığın net bir adı konulmadı. Bebeğin maymun Hindu Tanrısı Hanuman olduğuna inanan kasabalılar ise kadının evine akın etmeye başladılar. Bebeği ziyaret ediyorlar, kutsandıklarını düşünüyorlar.

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>