×

Bilgilendirme

Simple Image Gallery Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Midstay Lansmanı: Midwood'da Benzersiz Bir Konsept!

Midstay Lansmanı: Midwood'da Benzersiz Bir Konsept!

Avrupa’nın en büyük film stüdyoları ve platolarını bünyesinde bulunduran  “Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi” içerisinde yer alan Midstay sizlere olağanüstü yaşam alanları sunuyor!

29 Temmuz 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilen organizasyonda, ülkemizin Turizm Bakanı Hamza Ersan Saner, Milletvekili Zeki Çeler, ülkemizde tanınmış ve başarılı işlere imza atmış iş adamları ve iş kadınları da bulundu. Organizasyon için Türkiye’den adamıza gelen ünlü isimler Reyhan Karaca ve Banu Noyan da gecede yerini alan renkli isimler arasındaydı.

Katılımın yoğun olarak gerçekleştiği organizasyonda ülkemizin başarılı dansçısı ve dans kareografı Bahar Hacımehmet solo dans gösterisi sunarken, organizasyon için Romanya’dan ülkemize gelen Yabee ve Alex Mica da konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Evinizde otururken dünyaca ünlü yönetmenlerin, aktör ve aktristlerin filmlerinin çekimlerini canlı izleme şansı bulacağınız bu proje; En Moda Prodüksiyon’un organizasyonunu gerçekleştirdiği  “Midstay”  lansmanı; 29 Temmuz 2017 Cumartesi günü Cratos Hotel’de gerçekleştrildi. “Büyükçekmece’den bir dünya markası çıkarıyoruz” diyen Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleks Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet San, organizasyonda konuşma yaparak,  Midwood ve Midstay'i gecede bulunan katılımcılara lanse etti.

IMG 0617

Projeye 2013 yılından beri hazırlandığını, dünyada 35 platonun teknik özelliklerini takip ettiğini söyleyen San, 150 milyon dolarlık ekipman yatırımı yapılan Midwood’un toplam yatırım bedeli ise 825 milyon lira. İçinde 21 stüdyo, 17 açık set alanı ve 50 çekimi aynı anda yapabilecek alt yapıyı barındıran Midwood, sahip olduğu özelliklerle Hollywood ve Bollywood’dan sonra dünyanın 3. büyük film sektörü kavramı olacak. “Bu konuda Türkiye’de ilk ve tekiz. Avrupa’nın ise en büyük ve en kapsamlısıyız” diye konuşan San, Midwood’un sektörde dünyanın en sayılı projelerinden biri olduğunu dile getirdi.

505bin metrekare arazi üzerinde yükselen Midwood, bugüne kadar izlediğiniz, hayranlık duyduğunuz gelmiş geçmiş en büyük yapımların dahi çekilmesini mümkün kılan en son teknolojiyle donatılacak. Kompleks tamamlandığında 21 kapalı film stüdyosu ve 17 açık set alanı yer alacaktır. Bu açık set alanları İstiklal Caddesi, Osmanlı Sokağı, New York, Londra sokakları gibi birebir aslına uygun, farklı konseptlerde olacak.

Midwood sinema sektörüne sadece çekim alanı ve Teknik donanım sağlamakla kalmayacak. içerisinde yer alan 18 farklı atölye ile tüm çekim ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayacak dekor, kostüm ve aksesuar imalatının yapılacağı Türkiye’nin en büyük ve katma değeri en yüksek Projelerinden biri.

Tüm bunların yanında Midwood, her bir metrekaresi ile sinema sektörünü içerisinde yaşatacak. Çünkü Midwood sınırları içerisindeki her bir alan çekim için kullanılabilecek, bu sayede 50 farklı yerde, aynı anda çekim yapmak mümkün olabilecek.

Midwood, sektörüne dünya standartlarında tam teşekküllü birçok hizmet sunmakta. Çekim için sağlanan çekim alanlarının yanısıra animasyon, ses miksaj, kurgu gibi bir prodüksiyonun ihtiyacı olacak her türlü hizmeti sunabilecek bilgi ve donanıma sahip ekip ve ekipman hizmeti de sağlayacaktır.

İstanbul Büyükçekmece’de yükselen Midwood Türkiye’nin dünya markası olarak dünyada yerini almaktadır.

IMG 0616

 

{gallery}midwood{/gallery}

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>