×

Bilgilendirme

Simple Image Gallery Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Exclusive: Dolce & Gabbana'nın Noel Pazarı Harrods'ta!

Exclusive: Dolce & Gabbana'nın Noel Pazarı Harrods'ta!

Geleneksel festivaller, kalabalık ve coşkulu masalar ve şölen tadındaki partiler... Hayatı, bayramları ve İtalya'yı kutlamak Dolce & Gabbana'nın işi. Stefano Gabbana ve Domenico Dolce'nin 32 yıllık ortaklıklarında festival gibi geçirmedikleri tek bir gün dahi yok. Yılbaşı gibi özel günlerdeyse, markanın DNA'sındaki büyük ziyafet doruklara çıkıyor.
1440111 1507646450

Önümüzdeki yılbaşı için Londra'nın en ünlü mağazası Harrods ile son derece İtalyan bir yılbaşı deneyimi yaşatmak isteyen Dolce & Gabbana, Harrods'ı bir Noel pazarına dönüştürüyor. Knightsbridge'in en keyifli Noel atraksiyonuna haftalar kala, Dolce & Gabbana'nın Noel pazarına dair birkaç ipucu istemez miydiniz?

Dolce & Gabbana'nın Noel Pazarı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

1440 1507643366


Ne zaman kuruluyor?

2 Kasım itibari ile Harrods'ta kapılarını açacak olan Dolce & Gabbana imzalı Noel heyecanı 28 Aralık'a kadar devam edecek.
Harrods'ın önünde kurulacak Noel ağacıysa altın şeritleri ve parıltılı aydınlatmasıyla yılbaşı ruhunu Londra'nın merkezine yerleştirecek.

1441 1507643369
 

Harrods vitrinlerinde İtalyan coşkusu

Dolce & Gabbana'nın olduğu yerde İtalyan coşkusu eksik kalır mı? Asla! Harrods'ın vitrinleri de bu coşkuya ayak uydurarak, Sicilya'dan aşina olduğumuz minyatür kukla tiyatrolarına dönüştürülecek. 

144011 1507643372

Harrods'ın 4. katına dikkat!

Harrods'a özel tasarlanan kapsül koleksiyona sahip olmak isteyenler, mağazanın dördüncü katına uğramadan geçmeyin! İtalyan meydanlarını andıran bir konsepte bürünmesi planlanan bu katta çantadan aksesuarlara, elbiselerden parfümlere en özel Dolce & Gabbana tasarımları yer alacak. 

{gallery}dolceG{/gallery}

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>