McDonald's için Julien Macdonald

McDonald's için Julien Macdonald

Yemek yerken bile tarz olmak isteyenler için İngiliz tasarımcı Julien Macdonald fast food devi McDonald's için yemek kutuları tasarladı.

McDonald's uzun bir süredir marka imajını değiştirmeye çalışıyordu ve son günlerde İngiliz tasarımcı Julien Macdonald ile bir iş birliğini açıkladı.

Neredeyse McDonald's’la aynı ismi taşıyan Julien Macdonald fast food zinciri için özel seri hamburger kutuları tasarladı. McDonald's’ın yeni çıkardığı gurme hamburgerler için tasarlanan bu kutular, İngiltere’deki restoranlarda özel etkinlikler ile gösterilecek. 

mcdonalds julien macdonald collab 4 embargoed until 0001 wednesday 23rd august 2017

Barok stilde, altın renklerle süslenen bu kutuları Julien Macdonald’ın ünlü parıltılı ve ışıltılı tasarımlarını andırıyor. “Kendi moda stilim ve ikonik kırmızı halı elbiselerimden ilham aldım. Bu da altın, barok ve kristal bezeli silüetlerimin bir benzerini ortaya çıkardı, tam da McDonald's’ın yeni lüks koleksiyonuna uygun.” diyen Julien Macdonald’ın özel el yapımı kutusu McDonald's’ın Leicester Square restoranında görülebilecek. Bu kutu daha sonra açık artırma ile satılarak Ronald McDonald Vakıflarına bağışlanacak. “Bu bizim ilk İngiliz ambalaj işbirliğimiz ve daha önce yaptığımız hiçbir şeye benzemiyor,” diyen McDonald's’ın Pazarlama Başkan Yardımcısı Emily Somers yeni koleksiyonlarını tanıtmak için mükemmel bir yöntem olduğunu söylüyor.

 

Kaynak: Elle

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>