First Lady Melanie Trump’ın Zamansız Stili

First Lady Melanie Trump’ın Zamansız Stili

Hayatımıza bir süre önce ışık hızıyla giren Trump çifti her adımlarıyla gündemdeler.

Tabii bizim gözümüze en çok çarpan Melanie Trump’ın adeta dalga geçer gibi oynadığı stili. Her zaman bir first lady edasıyla, sade ve havalı.

10

Özellikle seçtiği markalar ve pahalı kıyafetleriyle göz önünde olmayı başarıyor. Ancak pahalı parçalar seçip rüküşlüğü oynamak yerine; bu parçalarla zarif bir stil oluşturuyor kendine.

s 088e3f898a118fab5ed89642a0e2177342d5e161

Slovenyalı eski model Melanie Trump, o kadar şık ve doğru seçimlerle karşımıza çıkıyor ki Donald Trump bile gündemden çıkıyor kimi zaman. Asla moda olan şeyi giymediğini, kıyafetlerinin o günkü ruh haline ve tamamen sevdiği şeylerden oluşmasına özen gösterdiğini ifade ediyor First Lady. Ona göre şık olabilmenin en iyi yolu bu. 

Sarının bu harika tonunu nasıl da mükemmel taşımış Trump. Dior tasarımı tek omuz bu elbiseyi Avusturalya'da giymişti.Sarının bu harika tonunu nasıl da mükemmel taşımış Trump. 

.1

Beyaz lazer kesim detaylı bu elbise ise Giambattista Valli tasarımı.

2

Yeşil militer tarzdaki zımba detaylı bu takım ise Altuzarra tasarımı. Genellikle ceket-etek takımlar onun en gözdesi.

3

Herve Pierre tasarımı toz pembe renkteki bu elbisenin içinde bir First Lady’den çok prenses gibi duruyor.

4

Florida’ya seyahat ederken ikili takım tulumlardan yana kullandı tercihini.

5

Melanie Trump’ın en çok tercih ettiği tasarımcılardan biri; Dolce&Gabanna. Bu çiçekli uçuş uçuş elbise de bu tasarımcıya ait.

6

Yine Dolce&Gabanna tasarımı olan ve fiyatıyla dudak uçuklatan bu çiçek işlemeli ceket; onun abartıyı sadelikle nasıl dengelediğinin kanıtı.

7

Boynundan tamamen kapalı metalik Dolce&Gabanna tasarımı bu parça onun davet stillerinin baştacı olacak bir parça. Ve yine aynı tasarımcıdan çıkma.

8

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>