×

Bilgilendirme

Simple Image Gallery Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Wedding Trends 2018 Tüm Görkemiyle Gerçekleşti

Wedding Trends 2018 Tüm Görkemiyle Gerçekleşti

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve geleneksel hale gelen En Moda Prodüksiyonun organizasyonunu üstlendiği Wedding Trends 2018, 18 Şubat 2018 Pazar günü, Lord’s Palace Hotel’in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Alisse nuerA Gelinlik, The Beauty side, Menbur Ayakkabı, Crystal Decor, Gelengül Production, Ufuk Akengin Photography, Altınsan Kuyumculuk, Makaron Pasta Atölyesi, Lord’s Palace Hotel gibi firmaların katılımıyla gerçekleşen organizasyonun sunumunu ise En Moda Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Özer Akkeleş üstlendi.

Katılımın yoğun olduğu organizasyonda düzenlenen defilede ise ülkenin tanınmış ve başarılı mankenleri Mercan, Tuğba, Elnaz, Ceren, Ümmühan, Christy, Melike podyumda yürürken kapanışı muhteşem bir showla Hadiza yaptı.

Evlenecekler ve evlenmeyi düşünenler için; Evlenme teklifinden, balayına kadar geçen süreçte işlerini kolaylaştırmayı hedefleyen etkinlik yoğun bir katılımla birlikte Alisse nuerA Gelinlik defilesinin ardından, tüm katılımcı firma sahiplerinin sahneye çıkmasıyla sona erdi.

{gallery}weddingtrends2018{/gallery}

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>