Kıvılcım Ural'dan Seçkin Piriler'in Olduğu Mekana Baskın!

Kıvılcım Ural'dan Seçkin Piriler'in Olduğu Mekana Baskın!

Kaan Tangöze’nin Seçkin Piriler ile 6 yıllık evliliğini bitiren Kıvılcım Ural, ajanlığa soyundu!
Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin uğruna Seçkin Piriler'den boşandığı Kıvılcım Ural, 007 James Bond'a taş çıkartacak! Zira Tangöze'nin 6 yıllık eski eşi ve iki oğlunun annesi Piriler nerede, Ural orada… Bu durumun en yakın örneği de önceki akşam yaşandı. Cihangir'deki Rose Marine adlı mekana giden Seçkin Piriler, sosyal medyada yer bildirimi yapınca olanlar oldu. Eski mankeni sosyal medya hesaplarından gizlice sürekli takip eden güzel rockçı, Piriler'e huzursuzluk vermek için soluğu aynı mekanda aldı.

Sosyal medyada taki̇p edi̇yor!
Karşılıklı masalarda oturan ikili, birbirlerine sert bakışlar atarak yanlarındaki arkadaşlarıyla yüksek sesle konuştu. İçeride 4 buçuk saat boyunca oturan ikiliden mekanı ilk terk eden Seçkin Piriler oldu. Güzel oyuncu, yuvasını yıktığını iddia ettiği Kıvılcım Ural hakkındaki sorulara "Ben kimseyi görmedim, göz göze gelseydim söylerdim" diye yanıt verdi. Ural ise 'yuva yıkan kadın' yatıştırması için "Valla hiç bir yuva tek başına yıkılmıyor biliyor musunuz? Ben kimsenin yuvasını yıkmadım" diyerek yaşadığı yasak aşkına ilginç bir boyut getirdi!

Geceler toz duman
Hayatına kaldığı yerden devam etmeye çalışan Piriler'e Kıvılcım Ural, mani oluyor. Piriler'i sosyal medyada gizlice takip eden Ural, oyuncuyla özellikle pişti olmaya çalışıyor!

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>