Stil danışmanı Tijen uçar en modaya 2024 trendlerini anlattı.

Stil danışmanı Tijen uçar en modaya 2024 trendlerini anlattı.

Görsel zevkler ve yaşam gustosu aslında doğuştan gelen şeylerdir. Önemli olan onu geliştirmesini bilmektir. Görsel zevkler ve yaşam gustosu aslında doğuştan gelen şeylerdir. Önemli olan onu geliştirmesini bilmektir. Uzun yıllar moda yazarlığı ve Stil danışmanlığı yaptım. Ve uzun yıllardir yaptığım mesleğimi Kıbrıs da Özel tasarım yapan Gulistan Akkaya 'nin markası MS Tery mağazasın da devam ettirmekteyim. Enerjimi yaptığım ve yarattığım işten alıyorum. Son sezon ve geçmiş trendlerin karışımın dan ortaya çıkan look'lari değerlendiririm. Modanın her an geçici olduğunu, önemli olan giydiğin kıyafet ile O ruh halinde ve O anda olmayı hisssettirebilmesini seviyorum. 

Özgüven önce içerde başlamalı, seninle bütünleşmeli ve oradan kendi modanı gerek renkleriyle, gerek giydiğin markanın ruhu ile bütünleştirip yansıtmalı....Aslında tek parça kıyafet ile rahat ve şık olunur. Kişinin karakterinin en büyük stil olduğunu ve bunu en etkili, doğru biçimde nasıl kullanıldığının önemli olduğunu savunuyorum...2024 ilkbahar/ yaz koleksiyonlarına dikkatli bakarsanız çoğunlukla kış resimleri olarak bildiğimiz mavi, gri ve bej renkler yaz koleksiyonunda da en çok aranan renk karşımıza çıkıyor. Bunu pastel olarak pembe, yeşil ve kırmızı tonlar takip ediyor. Türkiye de stilini beğendim birçok kadın var.

Burcu Esmersoy, Ayşegül afacan köksal, Burcu Tandoğan stilini beğendiklerim arasında. Bunun yanında özgüveni , ruhu ve farklı bir stile sahip olan Nil nihat'ın stilini ve styling'ini çok beğeniyorum. Dünya genelinde son zamanlarda Anna winck, İzi Angus 'un stilini beğeniyorum. Aslında kişinin karakterinin en büyük stil olduğunu ve bunu en etkili ve doğru bir biçimde nasıl kullanıldığının önemli olduğunu savunuyorum...İmaj ve Stil ile sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına  MS Tery mağazasın da yardımcı olamktayim . 

"Moda hayal kurmak ve insanlara hayal kurdurmaktan ibarettir...                                   

Donatella Versace

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>