Mıss Kuzey Kıbrıs 2018 Güzellik Yarışması ve Bay Kuzey Kıbrıs 2018 Başvuruları Başladı

Mıss Kuzey Kıbrıs 2018 Güzellik Yarışması ve Bay Kuzey Kıbrıs 2018 Başvuruları Başladı

KIBRIS Ada efsanesi ve ülkemizin “marka organizasyonu”, GÜZELLİK YARIŞMASI olan MISS KUZEY KIBRIS GÜZELLİK YARIŞMASI 2018 kraliçeleri “ANLAMLI ve AMAÇLI GÜZELLİK” misyonu doğrultusunda birkez daha taçlanacak..

DSC 9361

1995 yılından günümüze 21 yıldır aralıksız olarak Kanser Hastalarına Yardım Derneği himayelerinde gerçekleşerek ülkemizin en uzun soluklu sosyal sorumluluk projesi olan BAY KUZEY KIBRIS 2018 yarışması bu yıl yine onur ve gurur yılını yaşamaktadır.  Bir Bülent Günkut Prodüksiyonu olarak, 32. MISS KUZEY KIBRIS GÜZELLİK YARIŞMASI ve 21. BAY KUZEY KIBRIS YARIŞMASI 2018, 2 Ağustos 2018 Perşembe gecesi The Savoy Ottoman Palace Hotel - Girne’de saat 21:30’da final gecesinde taçlanacaktır. 
Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması 1984 Yılından günümüze gelenekselleşen bir Kıbrıs Ada Efsanesi olarak “ANLAMLI VE AMAÇLI GÜZELLİK MİSYONU” ile düzenlenmekte ve bu doğrultuda her yıl dereceye giren güzellik kraliçelerine yüksek öğrenim eğitim burs hakkı sağlanmaktadır. Bay Kuzey Kıbrıs 2018 derecelerinede, prodüksiyonların amacı ve misyonu doğrultusunda yüksek öğrenim eğitim burs hakkı sağlanmaktadır. 

“Anlamlı ve Amaçlı Güzellik” misyonuyla gerçekleşecek olan 32. Gurur ve onur yarışmamızda toplumsal bilinci artırmak ve farkındalık yaratmak adına özel Koreografi Showları ile final gecesinde  dünyaya farkındalıklar adına sesimizi duyuracağız. Güzellik Yarışmaları Kurucu Başkanı Bülent Günkut, KHYD temsilcisi Şerif Özhür Kırcalı, Savoy Otel Genel Müdürü Ogün Özata, Günkut Ajans Direktörleri Zehra Günkut ve Mehmet Günkut, Miss Kuzey Kıbrıs 1990 Güzeli Şükran Paralik, 2001 Miss Kuzey Kıbrıs Cennet Erol, Miss Kuzey Kıbrıs 2017 Fulya Tilki ve Bay Kuzey Kıbrıs 2017 Şemsi Yıldırım’ın açıklamalarda bulunduğu basın toplantısı Savoy Otelde gerçekleşti.
The Savoy Ottoman Palace Hotel, Girne konaklama sponsorluğundaki final kampında büyük  finale hazırlanacak  MISS  KUZEY KIBRIS 2018 GÜZELLİK YARIŞMASI finalistleri 2 Ağustos 2018, Perşembe gecesi taç giyme daveti ile 2018 yılı Kraliçeleri olacaklar.

DSC 9388

18-24 yaş arası (1994 - 2000 doğumlu) KKTC kimlik kartı sahibi olmak başvurular için yeterlidir.
Başvurular Günkut Ajans websitesi www.gunkutajans.com yapılabilir. 
Son başvuru  ve  Ön Eleme KRALİÇE ADAYLARI için 21 Temmuz 2018, Cumartesi The Savoy Ottoman Palace Hotel -Girne sabah 11.00’da olacaktır.
“BAY KUZEY KIBRIS” olmak… 21 yıldır Ülkemizin en uzun soluklu, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Himayelerinde gerçekleşen Bay Kuzey Kıbrıs 2018, 21. Gurur Yılında.. 
Kanser Hastalarına Yardım Derneği tarafından yapılacak davetiye satışları gelirinin tümü KHYD kalacak. Yıllardan beridir devam eden ve “Bir Bülent Günkut Prodüksiyonu” olarak, 21. BAY KUZEY KIBRIS YARIŞMASI’da gerçekleşecektir.
Büyük finalde yine 18 - 24 yaş (1994-2000 doğumlu) ve KKTC kimlik kartı sahibi olmak kuralı bulunmaktadır. 
BAY KUZEY KIBRIS 2018 adayları başvurular için Günkut Ajans websitesi www.gunkutajans.com yeterlidir.
Bay Kuzey Kıbrıs Adayları için; Son Başvuru ve Ön Eleme; 21 Temmuz 2018 Cumartesi, The Savoy Ottoman Palace Hotel, Girne Saat 15:00’dır.
Dünya Güzellik Yarışması formatında olduğu gibi bu yıl yine, SAHNEDE MAYOLU GEÇİŞ YOK...

Çağdaş modern çizgilerden oluşan koleksiyonların ana temasında AMAÇLI VE ANLAMLI BİR GÜZELLİK YARIŞMASI yaşanacak  yarışmanın finalinde, 32. yıla yaraşır sahne, ışık, koreografi ve sahne ışıltıları ile seçici kurul üyeleri  büyük  finale damga vuracaktır. 
Yarışmacı finalist Kraliçe ve Bay adayların finalde sahnede Mayolu Geçişi Olmayacaktır. Miss World yarışması, dünya güzellik yarışması şartlarına uyumlu olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Mayolu geçiş yok.
Sosyal farkındalık ve anlamlı amaçlı miysonuyla Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs prodüksiyonları ülkemizin dört bir yanından gençleri bu amaç uğruna bir araya getirerek bir turizm adası olan ülkemizin iç turiziminede farkındalıklar adına katkıları bulunmaktadır. 
KKTC’nin tanınma ve tanıtma seferberliğinde kalitesi ve farkındalığı tescilli uluslararası yarışmalarda Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs dereceleri ülkemizi temsil edeceklerdir. 


Saygılarımla

Bülent GÜNKUT

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>