Müziksiz Olmaz Renklerin Notaları!

Müziksiz Olmaz Renklerin Notaları!

Havaların soğumasıyla birlikte gezi programını hızlandıran Fahriye Özay canlı yayınlanan programı Renklerin Notaları'nı aksatmadan her hafta farklı bir ülke , farklı bir bölgeye ziyaretler gerçekleştiriyor. Mesleğine aşık olduğu kadar gezmeyi de çok seven Özay geçtiğimiz salı günü programında Görüntü Yönetmeni Ziya Tunaç ve Müzisyen Soyhan Bilgeer'i konuk etti.

fahr3

Fahriye Özay'ın bütün video klipleri Ziya Tunaç yönetmenliğinde çekiliyor. Ve tabii ki Renklerin Notaları müziksiz olmaz. Mağusa Limanı şarkısında, Fahriye Özay ile birlikte düet yapan Soyhan Bilgeer güçlü sesi ve etkileyici yorumuyla programa renk kattı.

fahr

Müziğin ve muhabbetin eksik olmadığı programda tebessüm ve gülümsemelere de ev sahipliği yapıyor. Samimiyet ve muhabbet  eşliğinde olan Renklerin Notaları programı her hafta süpriz konuklar ağırlamaya da devam edecek. 

Ada TV’de her hafta Salı günü 15.30-17.00 saatleri arasında yayınlanan Renklerin Notaları, programı hız kesmeden konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

 fahr2

Gelen talepler üzerine programın tekrarları Salı ve Cumartesi günleri yayınlanıyor. Salı gecesi saat 01.00’da Cumartesi günü ise 14.00’te izleyenleri ile buluşuyor.

 

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>