Renklerin Notaları'nda Bu Hafta Güzellik Konuşuldu!

Renklerin Notaları'nda Bu Hafta Güzellik Konuşuldu!

Fahriye Özay’ın, Renklerin Notaları programında 10 Ekim Salı günü yayınlanan bölümünde Kuzey Kıbrıs’ı estetik ve plastik cerrahi ile tanıştıran Opr. Dr. Derviş Akbilen konuk oldu.

Gelişen teknoloji ve uygulanan teknikler sonucunda plastik cerrahinin kolaylaştığından bahseden Dr. Akbilen, operasyon sonrasında sosyal hayatın kısıtlanmadığını da vurguladı. Eskiden yapılan uygulamalarda olduğu gibi morluklar ve yaraların olmadığını ve istirahat döneminin neredeyse bir kaç gün kadar kısa olduğunu belirtti.

akb

Çok küçük yaşta estetik cerrah olmaya karar veren Dr. Akbilen, dünyaca ünlü isim Sophia Lauren’in hem komşusu hem doktoru olan, hem de besteci kimliği ile tanınan amcasının da etkisi olduğunu söyledi.

Estetik cerrahi alanında gelişmeleri takip ederek kendisinin güncel kalmasını sağlayan Opr. Dr. Derviş Akbilen estetiğin korkulacak bir şey olmadığını ve kişiye özel uygulamalar yapıldığı için kişinin ifadesinin değişmediğini, vücutta bulunan bölgesel yağlanmaların da artık çok kolay bir şekilde kurtulunabileceğini bahsetti.

Ada TV’de her hafta Salı günü 15.30-17.00 saatleri arasında yayınlanan Renklerin Notaları, programı hız kesmeden konuklarını ağırlamaya devam ediyor.Gelen talepler üzerine programın tekrarları Salı ve Cumartesi günleri yayınlanıyor. Salı gecesi saat 01.00’da Cumartesi günü ise 14.00’te izleyenleri ile buluşuyor.

fahriyeO

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>