Canlı Ken, Brezilya Poposu İçin Türkiye’de

Canlı Ken, Brezilya Poposu İçin Türkiye’de

Barbie bebeğin sevgilisi Ken'e benzemek için 42 kez bıçak altına yatan Rodrigo Alves, bu kez popo estetiği için olmak için Türkiye'ye geldi.
42'den fazla cerrahi estetik operasyon geçirerek tüm dünyada tanınan biri haline gelen 32 yaşındaki Rodrigo Alves, İstanbul'a geldi. Yarı Brezilyalı yarı İngiliz olan Rodrigo Alves, aileden zengin bir yapımcı olarak biliniyor. Bir özel kanalda kendine ait reality şovu olan Alves, dünyaca ünlü oyuncak bebek markası Barbie'nin sevgilisi Ken'e benzemek için art arda operasyonlar geçirdi.

İlk operasyonunu 18 yaşında geçirdi
Türkiye'ye gelir gelmez ayağının tozuyla bir özel kanalda programa katılan Rodrigo Alves, Türkiye’de bu kez Brezilya poposu estetiği olacağını açıkladı.
Estetik operasyonlara 18 yaşından sonra psikolog eşliğinde başladığını söyleyen Alves, bedeninden memnun olmadığını ve bunu değiştirmek için estetik cerrahiden yardım aldığını söyledi. Ancak Alvas, bir süre sonra hayli tuhaf bir görünüme kavuştu. Ancak Alves, tuhaf görüntüsüne rağmen estetik operasyonlarına devam ediyor.

nintchdbpict000285393960

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>