İngiliz Kraliyet Ailesinin İlk Dul, İlk Melez, İlk Yahudi Gelini!

İngiliz Kraliyet Ailesinin İlk Dul, İlk Melez, İlk Yahudi Gelini!

Prens Harry ile Meghan Markle, Kraliyet ailesine birçok ilk yaşatacak! Prens Harry ile Meghan Markle aşkıyla, katı kurallarıyla bilinen İngiliz Kraliyet Ailesi için ilklerin yaşanacağı yeni bir dönem başlıyor...
Birlikte olmaya başladıkları ilk günden bu yana magazin basını her hareketleriyle meşgul eden İngiliz Kraliyet Ailesi'nin küçük prensi Prens Harry ile Amerika'nın iddialı yapımlarından Suits dizisinin Rachel Zane'i Meghan Markle çiftinin beklenen resmi evlilik haberi baba Prens Charles'ın ofisinden yapıldı.


İngiltere'de Prens Harry ve müstabel eşi Meghan Markle, çiftin nişanının Prens Charles tarafından duyurulmasından saatler sonra birlikte röportaj verdi. Kraliyet ailesinin gelin adayı Markle'ın, Prenses Diana'nın küçük oğlu Prens Harry tarafından tasarlanan nişan yüzüğü ilk kez görülürken çiftin düğün tarihi de belli oldu. Hatta şimdiden gözler nedime adaylarına çevrildi ve Meghan Markle bir kez daha mercek altına alındı. 

İlk evliliğinde Yahudi olmaya karar veren melez (Afro-Amerikan) aktris Meghan Markle, Prens Harry'den 3 yaş büyük ve kraliyet soyundan gelmiyor. Tüm bunlar da Meghan Markle'ı, kraliyet ailesinin ilk dul, melez ve Yahudi gelini yapıyor. 1936 yılında Kral I. Edward, boşanmış bir Amerikalı kadınla evlenebilmek için tahtından feragat etmek zorunda kalmıştı.

Şimdi de çiçeği burnunda gelinin 'sıradan' arkadaşları İngiliz basınında nedime adayı olarak geniş yer buluyor. İşte Meghan Markle'ın 'sıradan' nedime adayı arkadaşları...

Misha Nonoo - Moda tasarımcısı

Lindsay Roth - Televizyon yapımcısı


Millie Mackintosh - Reality show yıldızı


Serena Williams - Tenisçi


Priyanka Chopra - Aktris


Heather Dorak - Meghan'ın özel fittness antrenörü


Jessica Mulroney - Moda tasarımcısı


Benita Litt - Marka küratörü

 

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>