Gigi'den Bella'ya Nostaljik Doğum Günü Kutlaması

Gigi'den Bella'ya Nostaljik Doğum Günü Kutlaması

"Doğduğun gün üzerimde baştan ayağa kırmızı kıyafetler varmış. Kırmızının en sevdiğin renk olmasının sebebi belki de bu" diyor, Gigi Hadid kız kardeşi Bella’nın 21. yaş gününü kutlamak üzere Instagram hesabından paylaştığı nostaljik fotoğrafta. 9 Ekim 1996 tarihine ışınlanıyoruz. Bebek Bella ablası Gigi’nin kucağında. Yanlarında anneleri Yolanda Hadid var. Hastane odasının sol köşesindeyse babaları Mohammed Hadid oturuyor.

bella 1507536451

O dönem 1 buçuk yaşında olan Gigi'nin ablalık heyecanı yüzünden okunuyor. Muhtelemen farkında bile değil ama içgüdüsel olarak yeni doğan Bella'ya kol kanat germiş durumda. İki kız kardeşin o gün yakaladıkları özel bağın gücü, bugün de çokça hissediliyor.
Notuna şu sözlerle devam ediyor Gigi: "Bugün hayatımdaki en özel varlık doğalı tam 21 oldu!"

gigi hadid bella hadid birthday outfits

Bella Hadid Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Gerçek

bella hadid 6 1461911895

Bella'nın Vogue’da kapak yıldızı olma dönemi ilk kez Vogue Türkiye ile başladı.

Jokey Bella

bellahadid

Bella Hadid rütbeli bir at binicisi. Hadid, yürümeyi öğrenmeden önce at binmeyi öğrenmiş. Kendisi yoga huzurunu atlarda bulduğunu söylüyor.

Fotoğrafçı Bella

bella 4

Ablası Gigi'nin izinden gidip, modellik kariyerini başlatmadan önce soluğu New York'ta alan Bella, fotoğrafçılık eğitimine başlamak için kolları sıvamış. Başlarda işin mutfağında olmaktan zevk alan Bella'nın nefes kesen güzelliğini bir ömür mutfakta saklaması, sizce de büyük haksızlık olmaz mıydı?

Şarışın Bella

bellacocuk

Bella'nın aslında sarışın olduğu sizi de çok şaşırtacak. Yıllardır saçlarını boyatan Bella'nın açıklaması şöyle: "Hadid'lere iki şarışın fazla gelebilir. Gigi'ye benzememek için, saçlarımı boyamayı tercih ettim. Farklılık, iyidir. Hem benim ruhum sarışın olmak için biraz fazla karanlık"

Kaybolan İkizi: Jennifer Lawrence

bella 7

Bu fotoğrafa bakınca, Bella'nın kime benzediğini düşünüyorsunuz? Sizce de Jennifer Lawrence'ı andırmıyor mu? Bunu biz söylemiyoruz, Bella'nın kendisi söylüyor. Lawrence'ın bundan haberi olup olmadığını bilmeyen Bella, gün içerisinde defalarca Lawrence ile kıyaslanıyormuş.

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>