Faydee En Moda Uluslararası Ödül Töreninde!

Faydee En Moda Uluslararası Ödül Töreninde!


En Moda Prodüksiyon tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “En Moda Magazine Yılın EN İyileri” Ödül Töreni bu yıl uluslararası boyuta taşındığını, bu bağlamda ambargoları yıkmayı hedefleyen organizasyonda, 20’den fazla ülkeden dünyaca ünlü isimler ödül alacak.


Akdeniz’in en kapsamlı ödül töreni olmayı hedefleyen, 5 farklı kıtadan dünyaca ünlü isimlerin yer alacağı En Moda Uluslararası Ödül Töreni, Fashion One ve Number One kanallarından canlı olarak yayınlanıp, ülkemizde de BRT ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.


Nurel Construction ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan En Moda Uluslararası Ödül Töreni’ne dünyaca ünlü isimlerden Faydee ve bunun yanı sıra, kurumsal ödül alacak başarılı iş adamları, iş kadınları, kurumlar ve firmalar da katılacaktır.
25 Mayıs 2017 Perşembe günü, saat 20.00'de gerçekleştirelecek olan En Moda Magazine Ödül Töreni yoğun bir katılımın olmasını hedeflemekte ve herşeyin mükemmel kılınması için gece gündüz çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir.

Avustralyalı dünyaca ünlü şarkıcı Faydee En Moda Uluslararası Ödül Törenine gelecek isimler arasında!

Yeni şarkısını gecede seslendirecek olan Faydee; "Kıbrıs'ı çok seviyorum, orada bulunacağım için mutluyum" dedi.

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>