YARIM ASIRLIK TECRÜBE VE GÜVEN, VERGİ REKORTMENLİĞİ İLE TAÇLANDIRILDI

YARIM ASIRLIK TECRÜBE VE GÜVEN, VERGİ REKORTMENLİĞİ İLE TAÇLANDIRILDI

Kıbrıs Türk Ticaret Odası tarafından 2021 Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi incelemelerinde liderliği bırakmayan Noyanlar Group, Kıbrıs’ta İnşaat Müteahhitliği kategorisinde, vergi onur ödülünün sahibi oldu. Grand Pasha Hotel’de gerçekleştirilen törende inşaat müteahhitliği sektöründe vergi onur ödülünü Genel Direktör Ahmet Noyan aldı.

Yarım Asrı Aşan Tecrübe ve Güvenle Binlerce Mutlu Aile ev Sahibi Oldu

Kıbrıs’ın köklü şirketlerinden olan Noyanlar Şirketler Grubu, bugüne kadar geliştirmiş olduğu profesyonel projeleri ile inşaat müteahhitliği sektöründe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Kıbrıs’ın güçlü bir devlet kimliği kazanması adına vergileri ile ekonomiye katkı sağlayan Noyanlar Şirketler Grubu, yeni projeleri ile de göz doldurmaya devam ediyor. Yıl sonundan itibaren iddialı 4 proje ile adaya damga vurmak için gün sayan Noyalar Şirketler Grubu 3’ü İskele Long Beach bölgesinde, 1’i Geçitkale’de olmak üzere 4 proje ile yerli ve yabancı müşterilerine en iyi hizmeti sunacak.    

noyanlar 1


Yılların verdiği tecrübe ile yüksek kaliteli yaşam alanları yaratarak birçok müşteriyi ve yatırımcısını mutlu etmeyi başaran Şirket ilke olarak yaptığı işin her zaman arkasında durarak, satış öncesi gösterdiği ilgi ve alakayı kesmeden satış sonrasında da devam ettiren bir ekosistem geliştirmiş ve bu yönde güven oluşturarak markasını kurumsallaştırmıştır.

2023 ve gelecek hedeflerini emin adımlarla belirleyen Noyanlar, ileriki yıllarda da ülkenin kalkınması ve gelişmesi adına vergi rekortmenliği konusunda iddialı olduğunun sinyallerini vermiş oldu.

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>