2023 GÖZLÜK TRENDİ “Transparan” olacak!

2023 GÖZLÜK TRENDİ “Transparan” olacak!

2023 Kıyafet trendinde olduğu gibi bayan-erkek gözlük trendide çok transparan olacak. Renkli ve şeffaf camlı gözlükler en trendlerden olurken maskülen tarz siyah çerçeveli gözlüklerde en çok tercih edilenlerden olacak. Hem kemikli hem metal çerçevelide transparan tasarımlar yerini yaz modasında alacak.

 2023 Kıyafet trendinde olduğu gibi bayan-erkek gözlük trendide çok transparan olacak. Renkli ve şeffaf camlı gözlükler en trendlerden olurken maskülen tarz siyah çerçeveli gözlüklerde en çok tercih edilenlerden olacak. Hem kemikli hem metal çerçevelide transparan tasarımlar yerini yaz modasında alacak. Her kıyafetine uyum sağlayacak bu gözlükler ile sadeliği yakalamanız mümkün. Güneş gözlüğü trendleri arasındaki yerini yıllardır koruyan şeffaf cam bu kadar seviliyor olmasının nedeni genç yaşlı kadın erkek fark etmeksizin herkese yakışmaları. Şeffaf gözlükler her cilt tonu ve saç rengine yakışan bir aksesuardır. Peki Şeffaf modeller arasında sizin için en iyi güneş gözlüğü seçimini nasıl yapmalısınız?

inci gz2

1. Köşeli Yüzünüz varsa: Alnının, yüz hatların, yanaklarının genişliği gibi faktörleri göze alarak seçeceğiniz modeli şeffaf cam ile tercih edebilirsiniz. Köşeli yüz şekillerine sahip olanlar daha yumuşak kenarlı şeffaf güneş gözlükleri tercih etmelidir.

2. Yuvarlak Yüzünüz varsa: Tam tersi yuvarlak ve oval kıvrımlı yüzler ise kare veya dikdörtgen çerçeveler tercih ederlerse daha trend görünüm kazanırlar.  Benim favorim Kedi güneş gözlüğü şeffaf cam modellerinde! Bunlar yanında şeffaf camlı  kare güneş gözlüğü modelleride oldukça sık tercih edilir. Kedi güneş gözlüğünü tercih ederseniz yüz hatlarına göre cam boyutuna dikkat etmelisiniz. Küçük bir yüzde büyük camlar istediğiniz trendliği size vermeyebilir. En doğrusu online değil deneyerek sizin yüz yapınızı değerlendirerek şeffaf gözlük seçimi yapmalısınız. Mutlu hafta sonları…

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>