Gucci'nin Yeni Projeleri: #GucciHallucination & Art Wall

Gucci'nin Yeni Projeleri: #GucciHallucination & Art Wall

Bir yandan Londra duvarlarını, İspanyol illustratör Ignasi Monreal'in İlkbahar/Yaz 2018 çalışmalarıyla kaplatan Gucci, diğer yandan yeni projesi #GucciHallucination ile karşımızda!

 #GucciHallucination nedir?

guccihallucination 1523350726

Her sezon sürpriz projelerle karşımıza çıkan Gucci'nin son çalışması #GucciHallucination, yalnızca Gucci.com'a özel tasarlanan tişört ve sweatshirt'lerden oluşuyor.

#GucciHallucination kampanyasının mimarı kim?

gucci hallucination56

Gucci İlkbahar/Yaz 2018 kampanyasıyla, moda kampanyalarına sanatsal bir boyut kazandıran illüstratör Ignasi Monreal, #GucciHallucination projesi için de birbirinden yaratıcı dijital illüstrasyonlara imza atmış. Çizimlerin hepsi neredeyse bir yağlı boya tablosu niteliğinde.

Sınırlı Sayıda Üretim!

gucci hallucination

Sınırlı Sayıda Üretim!Sınırlı sayıda üretilen tişört ve sweatshirt'lere sahip olmak için aceleci davranmanızı öneriyoruz, çünkü toplamda yalnızca 200 adet var.

Ne zaman satışa çıkacak?

gucci hallucination12

#GucciHallucination kapsamında tasarlanan parçaları yarın itibarıyla Gucci.com üzerinden temin edebilirsiniz.


Gucci Art Wall Londra'da!

gucci wall london 299

#GucciHallucination ile birlikte başarıyla devam eden Art Wall projesi de Milano ve New York'tan sonra Londra duvarlarını ele geçirmiş durumda. 

Monreal'in İlkbahar/Yaz 2018 kampanyasındaki illüstrasyonları şehrin duvarlarına taşıyan marka, Londra'yı da Alessandro Michele'nin romantik devrimleriyle kuşatıyor.

Ignasi Monreal kimdir?

gucci wall london 341

İspanyol illüstratör Ignasi Monreal için 'dijital dünyanın sürrealist sanatçısı' tanımını yapabiliriz. 2015 yılında en çok konuşulan projeler arasında yer alan #Guccigram, başarılı sanatçıyı Gucci dünyasıyla buluşturan ilk proje. #Guccigram'dan günümüze birçok çalışmada imzasını gördüğümüz Monreal, 'Gucci Bloom' parfümünün tanıtımı için Milano ve New York'ta bulunan bazı duvarları Gucci'yle kaplayan isim. Ayrıca, Cruise 2018 koleksiyonun kilit parçalarının üzerinde bulunan çizimlerde de imzası var. İlkbahar/Yaz 2018 kampanyasındaki illüstrasyonlarıysa Monreal'in dönüm noktası.

#GucciHallucination Koleksiyonunun Favori 5'lisi

guccihalluicantion45453guccihallucination456gucci3434ehfhehebdejguccihallucination111

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>