×

Bilgilendirme

Simple Image Gallery Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Dolce Gabbana 2017 Yaz Koleksiyonu

Dolce Gabbana 2017 Yaz Koleksiyonu

Son yıllarda İtayan kültüründen esinlenerek hazırlanan ihtişamlı Dolce Gabanna koleksiyonlarına bu yaz bir yenisi daha eklendi. Ancak İtalyan kültürü ve motifleri bu yaz Dolce Gabanna kadınını bir turist edasıyla yansıtıyor.
Tasarımların ana fikri tropikal tatil ve tatil eğlencesinin ön planda olduğu ve sanki farklı bir ülkeyi tepeden tırnağa İtalyan kültürüne göre giyinen şık bir İtalyan turistin ziyaret etmesi ana tema olarak koleksiyonlarda vurgulanıyor. Italia is Love (İtalya Aşktır) sloganı bu koleksiyonun ana fikri. Tipik italyan kadınının şık, elegant ve modern ama bir o kadar da rahat tasarımlarda betimleyen koleksiyonda İtalyan kadınını tipik metropol kadınından ziyade geleneksel bir görüntü içinde sunuyor. Hem eğlenceli hem coşkulu yeni koleksiyon öylesine şık ve göz alıcı ki bu yazın en favori koleksiyonlarından olacağ aşikar. Ünlü tasarımcıların sehayat et ve anın tadını çıkar dercesine coşkuyla hazırladıkları bu koleksiyonun her bir parçasında buram buram İtalyan kokan temalara rastlamak mümkün. Rahatlığın her ne kadar da ön planda olduğu görülse de pullar, payetler, gözterişli parlak kumaşlar, kalsikleşen danteller, çiçekler, artık klasikleşen taçlar, taşlar ve transparan şifonlar koleksiyonun öne çıkan özellikleri. Elbette koleksiyonu ihtişamlı Dolce Gabanna çanta ve ayakkabıları ile tamamladıklarını söylemeden de geçemiyeceğiz. Tropikal İtalia koleksiyonununun en çarpıcı karelerini sizin için araştırdık. Bu yaza damga vuracak olan koleksiyonlardan Dolce Gabanna 2017 yaz tasarımlarından editörün seçimi en özel parçalarla işte karşınızdayız….

{gallery}2017dolgegabbana{/gallery}

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>