Kraliyet Ailesi için İlginç İddia!

Kraliyet Ailesi için İlginç İddia!

Üçüncü kez hamile olduğu açıklanan Kate Middleton ile ilgili nefes kesen bir iddia ortaya atıldı.
Dünyanın en gözde çifti Prens William ile üçüncü kez hamile olduğu açıklanan eşi Kate Middleton hakkında şoke eden iddia. 
İngiliz ve Avustralya basınında yer alan haberlere göre eğer bu iddialar doğru çıkarsa Middleton, kraliyet ailesinde "tarih yazacak".
Başta New Idea adlı dergi olmak üzere bazı yayın organları tarafından; Middleton'ın bu kez bir değil iki bebek beklediği ileri sürüldü. İngiliz ve Avustralya basınının saraya yakın kaynaklara dayandırarak verdiği habere göre Middleton ve Prens William'ın ikiz bebekleri olacak. Üstelik, yine iddialara göre bebeklerin biri kız diğeri erkek.
Eğer bu iddia gerçeğe dönüşürse Middleton ve Prens William, tam 700 yıl aradan sonra ikiz bebek dünyaya getiren ilk kraliyet ailesi üyeleri olarak tarihe geçecek. Elbette bu durum taht sıralamasında da değişikliklere yol açacak. 
Basının "saraydan güvenilir bir kaynak"tan aldığını iddia ettiği haberlere göre diğer iki hamileliğinde olduğu gibi yine sabah hastalığından şikayetçi olan Kate Middeton düzenli olarak ultrasona giriyor. İkiz bebek beklediği de bu sırada öğrenildi.
Bu arada Kate Middleton'ın dayısının da bir konuşma sırasında "bebek" değil "bebekler" diye konuşması da bu ididaları güçlendiren bir kanıt olarak ortaya konuluyor.
Kate Middleton'ın diğer iki hamileliğinde de ikiz bebek beklediği ileri sürülmüş ancak bu iddialar gerçek çıkmamıştı.
Şimdi başta Kate Middleton hayranları olmak üzere herkes "ikiz bebek" iddialarının gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğini heyecanla bekliyor.
Çiftin, George adında 4 yaşında bir oğlu ve Charlotte adında 2 yaşında bir kızı bulunuyor.

59c0cccc67b0a951dce3ff21

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>