Bütün Detaylarıyla Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'dan Yılın Düğünü!

Bütün Detaylarıyla Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'dan Yılın Düğünü!

St. Tropez'de nikah masasına oturan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın düğünleri gerçekleşti. Çiftin düğün görüntüleri basınla paylaşıldı. Özellikle Şeyma Subaşı'nın duygusal paylaşımları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Acun Ilıcalı'nın eşini takdim ettiği anlar ise dikkat çekiciydi...

0x0 acun ilicali ve seyma subasinin dugun fotograflari iste fransada yapilan nikah fotograflari 1505806176754

 9wyBBODxyU zI yNCzHzGg


Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın düğünü sosyal medyada büyük ilgiyle takip edildi. Bir gün önce resmi olarak evlenip ertesi günde düğünlerini yapan çift görkemli bir törenle dünya evine girdi.

NigFY5P8kk2amY8TNoRg7g

Fransa-Marsilya'da nikah masasına oturan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, dün akşam St. Tropez'de düğün yaptı. Gelinliğini Instagram hesabından paylaşan Şeyma Subaşı, "Şu anda neler hissettiğimi buradan anlatmak pek samimi gelmiyor.. Keşke kalbimi ve beynimden geçenleri okuyor, görüyor olsaydınız." notunu düştü. 

acun2 1


Bir gün önce nikah töreni yapan çiftin düğün töreninde sembolik olarak nikah töreni de yapıldı. Törende nikah memurluğu görevini Eser Yenenler üstlendi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’na sembolik nikah töreninde kızları Melisa’da giydiği gelinlikle anne babasına eşlik etti.

2dd1XlfKXEq3EgLmPBpKgw

EŞİNİ FENOMEN OLARAK DAVET ETTİ
Eser Yenenler gecenin aynı zamanda sunuculuğunu yaparken sahneye Acun Ilıcalı’yı davet etti. Gelini sahneye Acun Ilıcalı ilginç bir anonsla çağırdı.
Ilıcalı “Benim için çok çok özel bir gün ama asıl bugünü yaşayan biri var o ınstagram fenomeni alkışlarınızla değerli eşim Şeyma Ilıcalı geliyor” diyerek eşini sahneye davet etti.
Çiftin nihahı sembolik olarak kıyıldıktan sonra Acun Ilıcalı eşini öperek kutladı. Şeyma Subaşı’nın Vera Wang marka gelinlik tercih etti.

acuns2

acuns3

“KEŞKE BEYNİMDEN GEÇENLERİ OKUYOR OLSAYDINIZ”
Instagram hesabından gelinliğini paylaşan Şeyma Subaşı, şunları yazdı:
"Şu anda neler hissettiğimi buradan anlatmak pek samimi gelmiyor.. Keşke kalbimi ve beynimden geçenleri okuyor, görüyor olsaydınız.
Hayatta her şeyin kader olduğuna inanan biri olmuşumdur. Bunu da ara ara sizlerle paylaşmışımdır.. İlişkim boyunca herkes gibi hem üzüldüm hem mutlu oldum ama ben herkesden çok daha güçlü durdum çünkü ne yaşarsam yaşayayım sağlıktan, aileden, arkadaştan daha önemli bir şey olmadığının bilincinde oldum...

j5FpbA93C0aDF8S6iQAjPw


Allah'ın benim için çizdiği bu yolda benim yanımda olan bana başından beri inanan-güvenen ailem ve arkadaşlarım sizi o kadar çok seviyorum ki!!!!! Sizlere sahip oldugun için o kadar cok şanslıyım ki!!! Yine unutmadan! Canımsınız!"


eSxirY9MNE2n1v0J n1k2Q

DÜĞÜNE ÜNLÜ AKINI
Nikah törenine Murat Boz, Hadise, Hacı Sabancı, Murat Dalkılıç, Alp Kırşan, Gül Gölge gibi bir çok ünlü isim katıldı. Ünlü beach kulüp Bagatelle’deki düğüne 250 kişi katıldı.
Düğünden sonra davetliler Byblos Otel’in içindeki Cave isimli kulüpte sabaha kadar süren partide eğlendiler.
Gecede dünyaca ünlü DJ Solomun'un sahneye çıktı.

Q7MShxxzs0KNvRhNXFqyxg


Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı düğününde neler oldu?

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, Fransa’nın sahil kasabası St.Tropez’de gerçekleşen törenle dünyaevine girdi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın nikahı Marsilya'daki Türk Konsolosluğu'nda kıyıldı. Ilıcalı'nın şahitliğini yakın arkadaşı Esat Yontunç, Subaşı'nınki ise ablası Kübra Subaşı yaptı. Çift dün akşam ise yaklaşık 250 davetlinin katılımıyla düğünlerini gerçekleştirdi.

acuns4


Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Marsilya'daki Türk Konsolosluğu'nda kıyılan nikahla evlendi.


Ilıcalı'nın şahitliğini yakın arkadaşı Esat Yontunç, Subaşı'nınki ise ablası Kübra Subaşı yaptı.

0x0 acun ilicali ve seyma subasinin dugun fotograflari iste fransada yapilan nikah fotograflari 1505806173496

Grup nikah sonrası helikopterle St. Tropez'e döndü.
Acun Ilıcalı nikah sonrası Instagram hesabından düğün fotoğrafını, "Fazla söze gerek yok, resim konuşuyor zaten" mesajıyla yayınladı.

hdeY7xfWakS4HmKcJtrwOQ


Bettina Machler'in organizasyonuyla başlayan nikah, yemek ile devam etti.

"AKŞAM YEMEĞİNE HOŞGELDİNİZ"
Şeyma Subaşı, nikah sonrasında akşam yemeğinde giydiği elbiseyi Instagram hesabından paylaştı.
Subaşı paylaşımında "Naeem Khan'ın İlkbahar/Yaz 2018 kreasyonundan akşam yemeğine hoşgeldiniz elbisem. Bu muhteşem parçayı ilk kez giyen kişi olduğum için çok şanslıyım" ifadelerini kullandı.

muWnURvIwUGNWujFiAJ3ag


Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çiftinin nikahtan sonra verdiği akşam yemeğine spor ve televizyon camiasının birçok ünlü ismi katıldı.
Fatih Terim ünlü çifti mutlu gününde yalnız bırakmadı. 
Çift dün ise yaklaşık 250 davetlinin katılımıyla düğünlerini gerçekleştirdi.

Gelinlikle çekilen fotoğrafını paylaşan Subaşı, "Şu anda neler hissetiğimi buradan anlatmak pek samimi gelmiyor. Keşke kalbimi ve beynimden gecenleri okuyor, görüyor olsaydınız." ifadelerini kullandı.
Düğün sonrası davetlilerin katılımıyla DJ Solomun'un eşlik ettiği bir parti düzenlendi.


DÜĞÜN ÖNCESİ YAŞANANLAR... SUBAŞI'NDAN GELİNLİKLİ İLK KARE
Heyecanını an be an sosyal medyadan paylaşan Subaşı, gelinliğini de takipçilerine gösterdi. Subaşı gelinlikli paylaşımına ise, "Normalde bütün ekibe teşekkür etme kısmı son gün yapılırken ben ilk olarak buradan iki mükkemmel insana teşekkür etmek istiyorum. Yetenekleriyle sadece Türkiye de değil dünya da çok kısa sürede adını duyuracak olan iki özel arkadaşım benim saçımdan ayakkabıma aksesuarımdan elbiseme en önemlisi de gelinliğime kadar beni baştan aşağı hazırladılar. Kendimi rahatlıkla onlara teslim ettiğim, benim ruhumla look'larimi muhteşem bir şekilde eşleştiren DavetCokElbisemYok sahipleri Eda Franci & Seda Yenigün'e sonsuz teşekkür ederim." notunu yazdı. 
Subaşı ikinci gelinlikli fotoğrafını ise "Nikah elbisem" mesajıyla yayınladı.

sMuohL71GE68KiBYtuorvA


26 yaşındaki stilist, Zimmerman imzalı nikah elbisesini Johanna Ortiz'in el yapımı aksesuarı ile tamamladı. Başına, Amerikan Çağdaş Sanatı'nın önemli isimlerinden, Georgia O'Keeffe'nin tablolarındaki çiçeklerden ilham alınarak tasarlanan bir taç taktı.

8tBMnqjY Uq3G6rIhkVd4g

UaQ12ghUoE2g KQaimeCWw

DAVETİYELER
Düğün için özel bir davetiye dizayn edildi. Şeyma Subaşı’nın seçtiği davetiyenin en büyük özelliği sade olması. Davetiye dikkat çeken başka bir detay ise katılımın 9 Ağustos çarşamba gününe kadar bildirilmesi gerektiğiydi.

CarahJiwpEufiHXG9O1P1Q

i68JoKABdkyjpBY Iut1oA

Düğün için Ilıcalı'nın Türkiye’den katılacak yakın dostlarına ise özel uçağını tahsis edeceği öne sürülmüştü.

dJEBGTYUd0q2YsFK3nYbPw
Düğünde lacivert bir smokin giyen Ilıcalı damatlık provası yaptı. Ilıcalı'nın bu anlarda çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada yayınlandı.

X UBCdzs UqYqZV9URS3vA

4UuhIW86X0GH0pma8zDbDw

 

Bekarlığa veda partisini Mykonos’ta yapan Subaşı ise düğünle ilgili yeni bir bilgi vermişti.

hm2D2jjSI0WGWgNvaeGGfQ


26 yaşındaki stilist, “Dostlarımız da yanımızda olacak. Onların yol yorgunu olmamaları için düğünü gelmelerinden bir gün sonra yapmaya karar verdik” demişti.
Subaşı sosyal medyadan paylaştığı ve çok konuşulan bekarlığa veda partisi için "20 kız arkadaşım katıldı. Herkesin çok eğlendiği bir parti yaptık" ifadelerini kullanmıştı.


Subaşı, daha önce New York'taki gelinlik provasında çekilmiş bir fotoğrafı da sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

GYOsnxkJckiORhtLbKYFjw


Özel uçakla Fransa-St. Tropez'e giden Subaşı bu kez seyahat öncesi paylaşımlar yaptı. 

V0tzl4RbS0y8IYjemb6z0w

Subaşı bir paylaşımında ise uçağa binmeden hemen önce verdiği poza, "Sakin olun, gelin yolda" yazdı. Uçakta Subaşı ve Ilıcalı’nın isimleri yazılıydı.
Subaşı uçakta ilk kutlama pastasını da kesti.

bnQrPtIYZUelJ5jehI0n8w

8WpGIAyWbEmjow1Ey7ydQQ
Subaşı, "Özgürlük" ve "Başladık" notlarıyla birçok paylaşımda bulundu.
Davetliler ise 18 Eylül'de THY'den kiralanan özel uçakla misafirleriyle birlikte Fransa'nın Nice kendine uçtu.

NASIL TANIŞTILAR? 
Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile tanışma hikayelerini şu sözlerle anlatmıştı: "Ben İstanbul Aydın Üniversitesi'nde moda tasarım öğrencisiydim. Acun da bizim okula ödül törenine gelmişti. 

k LcpzX2yU O2Z5UpExjOw

Daha önce mankenlik deneyimim olduğu için baş manken olarak ben yürüdüm. Beni orada görmüş, ekibine Var Mısın Yok Musun'a davet ettirmiş. Ben yarışmaya başvurmadım onlar beni çağırdı."

Şeyma Subaşı'nın nikaha hazırlık süreci
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı dün akşam Fransa'da gerçekleşen törenle evlendi. Subaşı nikah hazırlıklarını an be an sosyal medyadan yayınladı.
Marsilya'daki Türk Konsolosluğu'nda kıyılan nikahta Acun Ilıcalı'nın şahidi yakın arkadaşı Esat Yontunç, Şeyma Subaşı'nınki ise ablası Kübra Subaşı oldu.
Sosyal medyayı aktif kullanan Şubaşı, nikaha hazırlık sürecini Instagram'da dakikası dakikasına takipçileri ile paylaştı.

4AM1sDqYIUyWoA6HqqcWlA

vj5Skbfuckiye6IHua9JIQ

e u2wEVIaUeW453ueLKBtQ

osy1Sd1eYEGpDsM4orxh2Q

QXKxlrpoVkSMBK60U2C6OQ

uJi5Zq8jL0 VJpBQ03GznQ

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>