Yılın Aşk Bombası! Adriana Lima ile Türk Yazar Metin Hara Aşk Yaşıyor

Yılın Aşk Bombası! Adriana Lima ile Türk Yazar Metin Hara Aşk Yaşıyor

Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara aşkı böyle görüntülendi...

5963def67152d84f70b647ea

Atatürk Havalimanında buluşan çiftin dudak dudağa öpüştüğü anlar ise bir vatandaş tarafından böyle görüntülendi. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından yazar Metin Hara bir açıklama yaparak, 'birbirimize karşı bir şeyler hissettiğimizin farkına vardık' ifadelerini kullandı. Öte yandan, tatil için sevgilisi Metin Hara ile birlikte Milas- Bodrum Havalimanı’na gelen ardından özel bir otomobile binerek Bodrum’da kalacağı yere hareket eden Adriana Lima’nın, Bodrum şehir merkezine girdikten sonra basın mensuplarının kendisini takip etmesine sinirlendi.

5963daa37152d84f70b647d6

Geçtiğimiz ay bir defile için Antalya'ya gelen ünlü model, dönüş yolunda Atatürk Havalimanı'nda yazar Metin Hara ile buluştu. Samimi bir şekilde birbirlerine sarılan ve öpüşen ünlü model ile Metin Hara'nın aşk yaşadıkları ortaya çıktı.

5963da5f7152d84f70b647cd

Yazar Metin Hara konuya ilişkin basın açıklaması yaparak, yaşananları doğruladı.

Hara'nın açıklaması şu şekilde:

"Adriana ile Haziran ayında İstanbul'da tanıştık. Keyifli bir sohbetin devamında kitabımı hediye ettim. Bu dönemde hep iletişimde kaldık ve birbirimize karşı bir şeyler hissetiğimizin farkına vardık. İkimiz de henüz birbirimizi tanıma aşamasındayız. Değerli basınımızın konu ile ilgili merakına sonsuz saygı göstermekle beraber aynı saygıyı karşılıklı olarak yolculuğumuzun bu başlangıç sürecinde de görmeyi arzu ediyoruz."

Metin Hara kimdir Kaç yaşındadır
Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara aşkı böyle görüntülendi... Atatürk Havalimanı buluşan çiftin dudak dudağa öpüştüğü anlar ise bir vatandaş tarafından böyle görüntülendi. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından yazar Metin Hara bir açıklama yaparak, 'birbirimize karşı bir şeyler hissettiğimizin farkına vardık' ifadelerini kullandı. Öte yandan, tatil için sevgilisi Metin Hara ile birlikte Milas- Bodrum Havalimanı’na gelen ardından özel bir otomobile binerek Bodrum’da kalacağı yere hareket eden Adriana Lima’nın, Bodrum şehir merkezine girdikten sonra basın mensuplarının kendisini takip etmesine sinirlendi.

Geçtiğimiz ay bir defile için Antalya'ya gelen ünlü model, dönüş yolunda Atatürk Havalimanı'nda yazar Metin Hara ile buluştu. Samimi bir şekilde birbirlerine sarılan ve öpüşen ünlü model ile Metin Hara'nın aşk yaşadıkları ortaya çıktı.

Lima, dönüş yolunda Instagram’dan Hara’nın ‘Yol’ isimli kitabını paylaştı ve altına, “Yolculuğumda bana eşlik etti. Aşkın istilası. Yol” yazmıştı.

59639b6ec9de3d09ecce1007

Hara da güzel model ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak, “İlham verici projeleri planlamak. Vahşi kalın, özgür kalın. Gerçekten son derece mütevazı, doğal bir ruh. Bütün dişilerin kendi doğalarında vahşi ve özgür olmaları dileğiyle” notunu düşmüştü.

59639b82c9de3d09ecce1009

BODRUM ADRİANA LİMA'YA KABUS OLDU

Tatil için Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Adriana Lima ve sevgilisi Metin Hara, Bodrum trafiğinde kabus estirdi. Lima, tam 1 saat 45 dakika Bodrum sokaklarında ve yarımadada basın mensuplarını peşinden koşturdu, araya giren iki araç basın mensuplarının otomobillerine çarptı.

140 KM HIZLA GİTTİ, KIRMIZIDA DURMADI

Bu akşam tatil için sevgilisi Metin Hara ile birlikte Milas- Bodrum Havalimanı’na gelen ardından özel bir otomobile binerek Bodrum’da kalacağı yere hareket eden Adriana Lima’nın Bodrum şehir merkezine girdikten sonra basın mensuplarının kendisini takip etmesine sinirlendi.

Lima’nın şoförüne verdiği talimat ile Göltürkbükü, Gündoğan ve Yalıkavak mahallelerinde beş tur atıldı. Ardından Ortakent -Yahşi mahallesi, Yalıkavak yoluna girerek basın mensuplarını atlatmaya çalışan şoförün kırmızı ışıklara da uymadığı görüldü. Yaklaşık 160 kilometrelik yol bir saat 45 dakika sürdü. Kovalamaca sırasında iki araç, basın mensuplarının arasına girerek basın mensuplarını tehlikeye düşürdü.

5963da8d7152d84f70b647d2

Saat 18.00’de Milas Bodrum Hava Limanı’ndan çıkan Lima ve sevgilisi Metin Hara, saat 20.00’de Dereköy Mahallesi’nde bir otelin işletmeciliğini yapan Şeyda Karakaya isimli turizmcinin çiftlik içindeki villasına girdi. Lima ve sevgilisinin içerisinde tarihi değirmen olan ve sık sık düğün ve nişanların düzenlendiği özel villaya girişi sırasında villa çalışanlarının basın mensuplarının görüntü almasına engel olduğu görüldü. Adriana Lima’nın gelişi ile ilgili bilgi verilmedi.

5963da687152d84f70b647cf

Lima’nın, Metin Hara ile salı günü yata binerek Gökova ve Yunan adalarını kapsayan mavi yolculuğa çıkacağı öğrenildi.

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>