Khloe Kardashian'ın 'Düz Karın Diyeti'

Khloe Kardashian'ın 'Düz Karın Diyeti'

Fazla kilolarından kurtulan Khloe Kardashian, düz bir karına sahip olmak isteyenlere tüyolar verdi.

Bir zamanlar fazla kilolarıyla başı dertte olan Khloe Kardashian, zayıflama kampına girdikten sonra hayatının belki de "en zayıf" günlerini yaşıyor.

Durum böyle olunca da Kardashian’ın hayranları realite şov yıldızının yediği, içtiği hatta yaptığı tüm sporları merak ediyor.

sEyiUB3ZBUuVMfuFKGZmng

Neyseki Khloe Kardashian hayranlarını sevindirerek, karnını sıkılaştırmak için uyguladığı diyeti ve tükettiği besinleri kendi web sitesinde anlattı.

Şişkinlikten dolayı yapılan tüm diyet ve sporun işe yaramaması kadar sinir bozucu bir şeyin olmadığını söyleyen Kardashian, "Eğer karın kasları şişkinliğin arkasına saklanırsa hiçbir zaman gün ışığı göremeyecekler" dedi.

3AL1ZPIL1kGBT25hCBBt2Q

Yaz aylarında fit bir karın bölgesine ulaşmak için mevsimin popüler meyvesinin yardımcı olabileceğini söyleyen Kardashian, "Avokadolar, vücuttaki aşırı sodyumu azaltmaya yardımcı olan potasyum ile yüklüdür ve bu nedenle vücudun su tutmasını önler" ifadelerini kullandı.

Yulafın bağırsaktaki bakteriyi dengelediğini söyleyen Kardashian, "Yulaf, sindirim sistemini güçlendirmeye ve şişkinliği önlemeye yardımcı olan probiyotik etki olarak bilinir" dedi.

RV28oQzvI0ahCkEpjT4ToA

"Zencefil, güçlü bir bakteriyel ve iltihap giderici olması ile bilinir" diyen Kardashian, 10 dakika boyunca sıcak suda kaynatılan soyulmuş zencefilin suyunu çay olarak içmeyi de öneriyor.

Antioksidan likopen ile dolu olan domateslerin şişkinlik önleyici etkisi olduğunu söyleyen Kardashian, diyetinde domatese de bol bol yer veriyor.

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>