Renklerin Notaları Bu Hafta Medya Sektöründen Bir İsim Ağırladı!

Renklerin Notaları Bu Hafta Medya Sektöründen Bir İsim Ağırladı!

Kısa bir tatil fırsatı yaratıp, soluğu Dubai'de alan Fahriye Özay, ayağının tozuyla döndüğü tatilinden hemen ardından, Renklerin Notaları için yeni canlı yayınını yaptı.

Bu hafta programında İstanbuldan bir konuğu ağırlayan Fahriye Özay, medya uzmanı Funda Şen'e tabiri yerindeyse ev sahipliği yaptı. 

fah2

İstanbul'da bir medya ajansı sahibi olan ve başarılı işlere imza atan Funda Şen ile teknoloji ve özellikle sosyal medya üzerine konularda konuşan Özay, programı kapatırken sevgi dilekleri göndermeyi de eksik etmedi.

Müziğin ve muhabbetin eksik olmadığı programda tebessüm ve gülümsemelere de ev sahipliği yapıyor. Samimiyet ve muhabbet  eşliğinde olan Renklerin Notaları programı her hafta süpriz konuklar ağırlamaya da devam edecek. 

Ada TV’de her hafta Salı günü 15.30-17.00 saatleri arasında yayınlanan Renklerin Notaları, programı hız kesmeden konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

fah3


Gelen talepler üzerine programın tekrarları Salı ve Cumartesi günleri yayınlanıyor. Salı gecesi saat 01.00’da Cumartesi günü ise 14.00’te izleyenleri ile buluşuyor.

fah1

Banner Bottom

Hiç resim yok
?>